Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Párommal (ő 26, én 24) 3 éve vagyunk együtt viszonylag nagyon jó kapcsolatban.Fél éve már a menyasszonya is vagyok. Sokszor féltékenykedtem az elmúlt idő alatt, hogy kivel mit hol csinál, de mindig beláttam ezek alaptalanok, és ő is mondta, hogy a bizalom fontos, higgyek neki. Pár hete figyeltem föl arra, hogy a párom szokatlanul sok sms-t kap. Mikor rákérdeztem, azt felelte, hogy nyugodjak meg, valami zűr van a melóhelyén, állandóan őt piszkálják mindennel. Egyszer aztán már nem bírtam magammal , és amíg fürdött megnéztem a telóját. Valami női név írogatott neki. Lehet a kolléganője is, gondoltam, de ha már ott nézegettem, gondoltam, megnézem már ezt a munkahelyi gondot. Kerekrenyílt a szemem, mert pont egy olyan üzit olvastam, hol a nöci ilyeneket írt: "miért nem hagyod ott?" "szereted őt?" stb. amint kijött a párom én kiabálva mutattam neki az üzit, hogy "ez mi?," Mire ő elkapta a telefont és közölte, hogy "ez a nő már 2 hónapja kerülgeti, nem hagyja békén. Próbálja lerázni, de egy pióca. Aztán mérgesen hozzátette, hogy azért nem akarta elmondani, mert tudta rém féltékeny vagyok.. és különben is ha ennyi bizalmam van benne, hogy képes vagyok a telóját nézegteni, akkor hagyjuk az egészet... Ezzel elköltözött , és 2 napja semmi jel tőle.

Most megsértődött rám? Mit tehetnék? (vagy esetleg nem voltak alaptalanok a félelmeim?) Ti hogy látjátok?

2009. okt. 11. 12:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
most akkor ne is írjak neki? ne is hívjam? nem lehet, hogy azért sértődött meg szimplán , mert a telójába néztem??
2009. okt. 11. 13:12
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem olvastam végig az eddigi válaszokat, de szerintem nem volt olyan ártatlan. Egyébként miért borult ki és miért költözött volna el? Ez jó ok volt arra, hogy elhagyjon. Ha nem voltak fontosak az sms-ek, miért hagyta a telefonban? Az, hogy már eljegyzett semmit nem jelent. Az én párom akkor csalt meg, amikor babát vártam. Ha ez nem biztosíték a hűségre, akkor miért gondolod, hogy az eljegyzés igen? Hagyd a fenébe, majd jön valaki,aki jobban megbecsül! Egyébként a féltékenységgel ezt váltjuk ki a pasikból: ha te úgy gondolod, hogy megcsal, akkor már nem legyen alaptalan, a balhé ne álljon már a semmiért! Ilyenek!!
2009. okt. 11. 13:15
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Normális ember ezen nem sértődik meg, csak ha titkol valamit.

Tehetsz egy próbát, ha szeretnél, hátha rosszul érezzük, de vigyázz, ne alázkodj meg!

2009. okt. 11. 13:15
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Viccelsz?!Nem,nem azért sértődött meg!Legjobb védekezés a támadás!És nagy segítségére volt ez a balhé.Így nem neki kellett kimondani,hanem rád foghatja,mondván,te nem bíztál meg benne,ezt ő nem tudta elviselni,ezért lett vége.Eszedbe ne jusson felhívni,vagy írni neki!Örülj neki,h még az esküvő előtt kiderült.És,h miért jegyzett el?Mert így te befogtad a szádat,ő pedig játszhatta a kisded játékait.Tudom miről beszélek,37 éves vagyok,és a 3.házasságomban élek(végre boldogan,bízva egymásban)2 gyerekkel.Gondolom nem kell részleteznem...
2009. okt. 11. 13:18
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

A komment megírásának időpontja: ma 13:01

ez miért lenne satuba töltött idő? jól érezted magad vele? ha igen, akkor miért satuba dobott idő?

ez az életednek egy része.

2009. okt. 11. 13:19
 16/31 anonim ***** válasza:
82%
12.58 vagyok.Nállunk is volt eljegyzés...
2009. okt. 11. 13:19
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

13:19

OFF: Nem satuban töltött, hanem sutba vágott... ami kábé annyit jelent, hogy a sarokba dobott, értéktelen, hiába való. Nincs köze a satu szóhoz.

2009. okt. 11. 13:28
 18/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem volt alaptlan a félelmed, igaza volt és csajozik. Nekem is volt hasonló az életemben csak én már a felesége is voltam és van közös gyerkőc is. Megbocsájtottam de már nem vagyok szerelmes belé pont emiatt. Tudja hogy elbaszta és nagyon bántotta és bántja a mai napig is.
2009. okt. 11. 13:42
 19/31 anonim válasza:
100%

2 lehetőség van. Hagyni az egészet a csudába, mert ő már másfelé kacsintgat (lényegtelen, hogy megcsalt-e vagy nem), illetve te meg nem bízol benne.

A másik lehetőség az, hogy közösen, nyugodtan, mindenféle hisztéria nélkül le kell ülni és nyíltan átbeszélni, hogy mi változott a kapcsolatotokban, mi az amiben változtatni lehetne, hogy újra ő is rajongjon érted és visszaszerezze a bizalmad.

20/31 anonim ***** válasza:
41%

Hát ha a párom csak egyszer is ézegetné az sms-eimet, vagy az emailokat, azonnal végeznék vele, annak ellenre (vagyi éppen azért) mert semmi titkolni valóm nincs, de ez a olyan foku bizalmatlanág, amit nem tudok elviselni.

Egyébként nem tudom, Magyarországon még nem hallottak az emberek olyanról, hogy levéltitok megsértése (a törvény is bünteti), és az sms-ek meg emailok is ebbe a kategóriába tartoznak!?!?!?!? Nem hallot még senki magánügyekröl, személyiségi jogokról?

Ezt tartom felhábotítónak, hogy majdnem mindenki olyan primitiv, hogy állandóan lesekszik a partnete u´tan, és aztán meg meg van lepödve, ha a másik otthagyja.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!