Kérhet a nagymama hivatalos láthatást?
Figyelt kérdés
Nem tul jo a kapcsolatom jelenleg a szüleimmel, 2 honapja az öcsém miatt nagyon megromlott. Én a férjemmel 100km re lakom tölük. Azzal fenyeget anyám, hogy hivatalos láthatást kér, ha nem adom neki oda kéthetente 3 napra a 14 hónapos kislányomat. Én mondtam neki, hogy bármikor megnézheti, el is viheti 1-2 órára max. de nem napokra, mert ahhoz még kicsi és nagyon anyás. Szerintem lelkileg teljesen összetörné, ha idegen emberekkel kellene lennie (azért idegen, mert havonta csak 1 szer max 2 azer látja öket most is). Szerintetek ha birosághoz fordul lehet ilyet? Megitélhetik neki a láthatást, annak ellenére hogy ellenzem?2009. okt. 11. 06:39
11/12 A kérdező kommentje:
irtam már: NEM TILTOM EL,AKÁR MINDEN NAP JÖHETNÉNEK! De nem engedem el több napra és nekik ez a bajuk!!!!!
2009. okt. 12. 10:06
12/12 anonim válasza:
Szia! Most találtam a kérdésedet, és látom, hogy már nagyon régi, de sajnálatos módon az én családomban is hasonló szitu alakult ki az "ottnemalvás" miatt. Sosem volt eltiltva senki senkitől, anyósom mégis megvadult, és inkább nem is látogatja a gyerekeket, hogy legyen "alapja" a panaszának bíróságon. Teljesen tanácstalan vagyok, és egyszerűen nem hiszem el, hogy ez velünk történik.
De ha valaki nem megbízható, nem fogom rábízni a gyerekemet szülői felügyelet nélkül akkor sem, hogy bírósággal fenyegetőzik.
Nálatok lett bármi az ügyből?
Kihez lehet ilyenkor fordulni, hogy ne "hurcoljanak meg" minket?
Eddig tök átlagos, normálisnak gondolt család voltunk... most meg... mintha egy rohadt szappanopera kellős közepén élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!