Szerintetek szégyen, hogy a párom már 31 éves de még mindig albérletben lakik és lehet, hogy soha nem lesz saját háza?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 20:24
51/62 anonim válasza:
Ha lúzernek tartod akkor miért a pasid még?
52/62 A kérdező kommentje:
Nekem van jobb pasim mint a párom! Szóval csak sajnálatból nem szakítok vele.
2013. jún. 15. 23:39
53/62 anonim válasza:
:D egyre viccesebb vagy, kerdezo!
54/62 anonim válasza:
kamu. ha nem az akkor én szégyellem magam az összes nő nevében amiért ilyen egyedeket hordoz hátán a Föld. Annyira szánalmas vagy kérdező, h leírni nem tudom. Ha kamu akkor azért h ezt élvezed, ha véletlenül mégsem az akkor azért mert egy fekete lyuk tátong a fejedben
55/62 anonim válasza:
Na .... megint egy polgárpukkasztó kérdező -.- !!!! Egyáltalán nem szégyen !!! Nem mindenkinek van szülöi segitsége ,hogy megvegye neki a lakást,vagy hogy amit keres félre tudja tenni ,mert otthon nem kell beleszállni a rezsibe ! Egyébként miért fontos neked,saját lakása legyen ? ő sem költözhet hozzád,te se akarj hozzá ! Elmondanám mi is albérletben élünk a párommal ,gyerekünk is van ,de nem görcsölünk a saját lakáson !!! És akkor mi van ?! Hamarosan külföldre költözünk ,és ott is albérletbe:P ,nem elöirás a saját lakás .Nem attól lesz jobb és értékesebb ember valaki!!!
56/62 anonim válasza:
Erdekes, hogy kb mindenkinek a sajat lakasrol a hitel jutott eszebe. En 23 evesen vettem csaladi hazat. Emeletes, kb 70 negyzetmeteres, Budapest kulvarosaban.
14 eves korom ota diakmunkaztam es szinte minden penzt felretettem egy szamlara, ennyi a titka.
En azt vallom, hogy legyen egy biztos pont, ez pedig a haz. Barmit elvehetnek, tortenhet barmi, fedel lesz a fejem felett. Annal meg tobb eszem van, hogy a fedezet a haz legyen...
Amugy 100%, hogy kamu a kerdes.
57/62 anonim válasza:
30 éves volt a párom mikor megismertem, én 23. Örököltem pénzt, abból vettem egy újépItésű házat, volt kocsim, havi több százezret kerestem.A páromnak csőd szélén álló vállalkozásán kIvül volt 2 milliója, amit élt fel.Szerettem, nem tartottam lúzernek. Azóta felépItett egy balatoni nyaralót, vett nekem kocsit, van megtakarItásunk, új vállalkozás. Most gyerekkel vagyok itthon ő tart el. Csak egy ösztönző barátnő kellett neki, nem egy ilyen beképzelt hátráltató liba, mint te.
58/62 A kérdező kommentje:
Őt nem lehet semmivel sem motiválni, neki jó így ahogy van.
2013. jún. 16. 21:37
59/62 anonim válasza:
Te komolyan gondolod,hogy Magyarországon olyan könnyű boldogulni ?! Ösztökéld inkább arra ,hogy menjen ki külföldre melózni és akkor van esély ,hogy tud majd lakást venni ,haladni .... De itt ....eleve bukó !!!!
60/62 A kérdező kommentje:
Már szakítottam ele én jobbat érdemlek.
2013. jún. 16. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!