Szerintetek szégyen, hogy a párom már 31 éves de még mindig albérletben lakik és lehet, hogy soha nem lesz saját háza?
Ez kamu :)
Egyebkent nalunk divat a sajat lakas, kulfoldon mindenki berel, es ha kap egy jo munkat mashol egyszeruen elkoltozik. Nalunk ez elkepzelhetetlen sok ember fejeben. Amikor meg kinovik a lakast, gondban vannak, mert meg tizenot evet kell fizetni a ketszobas panelre, amire felvettek nyolcmillio hitelt, tizenotot fizetnek vissza, a lakas meg er hatmilliot. Kesz rafizetes.
Hány évesen, mennyi idő alatt tetted félre?
Mennyi keresetből?
Én 23 éves koromig tanultam, úgyhogy erre esélyem sem volt, 70et sem tudtam elrakni, mert a szüleim nem tartottak el, 22 évesen különköltöztem, rezsi megélhetés suli volt a költségem... Ezt diákmelóból, ösztöndíjból..
De beleültem a tutiba, ahogy mondani szokták, a vőlegényem örökölt, így albérletet nem kellett fizetnünk...de a felújítást én álltam...
Ha nem lenne a lakás nem látnám értelmét a saját fizetesének... Pontosan azért, mert még ki sem fizetném, már kellene a nagyobb, albérletből meg csak lépek aztán kész...
Lassan 4 éve élünk itt, kellene a nagyobb 3 éven belül a gyerek miatt, meglesz rá, de a 0- ról nem lenne
1 év alatt az akkor 900e
Bp 35 nm 6M most Kb 7 év alatt szeded össze..
50e ből segítség nélkül senki nm él meg, csak a rezsi a 35 nm re minimum 40-50
Hány éves vagy?
Én is jól kerestem, sőt többet. De egy normális lakásra nem tudtam volna úgy összespórolni a pénzt, hogy mellette fizetem az albérletet, a ruházkodást, a bérletet hogy munkába menjek, stb...
Ez csak akkor elképzelhető, ha a szülőknél laktál és voltak olyan kedvesek és nem kellett beszállni a költségekbe. Vagyis az, hogy lakásod van, szülői segítséggel valósulhatott meg, nagyjából ugyanaz, hogy nekem a s.ggem alá tolták.
Jaa, vettel valami duledezo viskot ketmillioert :) komoly vagyon :)
Hagyd ott, jobbat erdemel nalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!