Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szégyen, hogy a...

Szerintetek szégyen, hogy a párom már 31 éves de még mindig albérletben lakik és lehet, hogy soha nem lesz saját háza?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu :)

Egyebkent nalunk divat a sajat lakas, kulfoldon mindenki berel, es ha kap egy jo munkat mashol egyszeruen elkoltozik. Nalunk ez elkepzelhetetlen sok ember fejeben. Amikor meg kinovik a lakast, gondban vannak, mert meg tizenot evet kell fizetni a ketszobas panelre, amire felvettek nyolcmillio hitelt, tizenotot fizetnek vissza, a lakas meg er hatmilliot. Kesz rafizetes.

2013. jún. 15. 22:58
 42/62 A kérdező kommentje:
A lakást én vettem a saját pénzemből amit félre raktam.
2013. jún. 15. 23:02
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesen, mennyi idő alatt tetted félre?

Mennyi keresetből?

2013. jún. 15. 23:11
 44/62 A kérdező kommentje:
Havi 120000 a fizum. 20 éves korom óta spóroltam rá, havi 70000 tettem félre.
2013. jún. 15. 23:17
 45/62 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 éves koromig tanultam, úgyhogy erre esélyem sem volt, 70et sem tudtam elrakni, mert a szüleim nem tartottak el, 22 évesen különköltöztem, rezsi megélhetés suli volt a költségem... Ezt diákmelóból, ösztöndíjból..

De beleültem a tutiba, ahogy mondani szokták, a vőlegényem örökölt, így albérletet nem kellett fizetnünk...de a felújítást én álltam...

Ha nem lenne a lakás nem látnám értelmét a saját fizetesének... Pontosan azért, mert még ki sem fizetném, már kellene a nagyobb, albérletből meg csak lépek aztán kész...

Lassan 4 éve élünk itt, kellene a nagyobb 3 éven belül a gyerek miatt, meglesz rá, de a 0- ról nem lenne

1 év alatt az akkor 900e

Bp 35 nm 6M most Kb 7 év alatt szeded össze..

50e ből segítség nélkül senki nm él meg, csak a rezsi a 35 nm re minimum 40-50

2013. jún. 15. 23:26
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Én is jól kerestem, sőt többet. De egy normális lakásra nem tudtam volna úgy összespórolni a pénzt, hogy mellette fizetem az albérletet, a ruházkodást, a bérletet hogy munkába menjek, stb...

Ez csak akkor elképzelhető, ha a szülőknél laktál és voltak olyan kedvesek és nem kellett beszállni a költségekbe. Vagyis az, hogy lakásod van, szülői segítséggel valósulhatott meg, nagyjából ugyanaz, hogy nekem a s.ggem alá tolták.

2013. jún. 15. 23:27
 47/62 anonim ***** válasza:
96%
33 eves vagyok. Van egy nagyerteku ingatlanom Budapesten, es egy nyaralom a Balaton partjan, plusz egy tobbmillios autom (2 eves). A te fizetesed tobbszoroset keresem havonta. Azt hiszem, most fogom magam, es lenezle; hogy akarsz igy komoly kapcsolatot, hogy csak 120e a fizetesed?
2013. jún. 15. 23:29
 48/62 A kérdező kommentje:
Én nem Bp-n lakom! De akkor is többet érek mint az a lúzer pasim.
2013. jún. 15. 23:32
 49/62 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, vettel valami duledezo viskot ketmillioert :) komoly vagyon :)

Hagyd ott, jobbat erdemel nalad.

2013. jún. 15. 23:34
 50/62 anonim ***** válasza:
100%
Akkor rúgd ki. Csak ne csodálkozz ha úgy jársz mint egy rokonom, ő is összeszedett egy kis lakást, úgy olt vele, hogy nála csóróbbal nem kezd. A gazdagabbaknak ő nem kellett. Most ott áll 44 évesen két macskával, családja meg nincs, nyaralni az anyjával jár.
2013. jún. 15. 23:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!