Szerintetek szégyen, hogy a párom már 31 éves de még mindig albérletben lakik és lehet, hogy soha nem lesz saját háza?
1. Nem nézi le.
2. Nem vesz el a gyámhivatal valakitől csak azért gyereket, mert albérletben élnek. Ez egy oltári nagy baromság!
De ez akkor is szégyen! Az egyik ismerősöm még csak 25 éves de már saját háza és kocsija van. Igaz, nagyon sokat dolgozik.
Mint már írtam a sógórnőméknek még kajára sem telik.
Nekem is volt lakásom 24 évesen, mert apuci és anyuci a s.ggem alá tolta. Más fiatalt is ismerek, akinek van lakása, vagy a szülőktől kapták vagy akkora hitelbe ugrottak, hogy két fizetés kell a törlesztéshez, így nem vállalhatnak második gyereket, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy a feleség fizetése kiessen, mert nem mindegy, hogy 200 ezret visz haza nettó, vagy a maximum GYED-et, ami csak 85 körül van. És ha valamelyikük átmenetileg munka nélkül marad, esetleg baleset történik ami miatt hónapokig lábadozik az egyik, akkor bukják a lakást úgy ahogy van.
23 és 26-os választ író 85%-os voltam (mert úgy látom ketten vagyunk)
Szeretnél inkább egy olyan férfit akinek van lakása?
Te hány éves vagy és lakásod van-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!