Ha az ember a padlón van, akkor erősebben fáj mások jóléte?
Figyelt kérdés
Mostanában sok veszteség ért (nem anyagi, hanem emberi.). Úgy érzem, hogy egy rakás sz.rt se érek.
Azt vettem észre magamon, hogy nagyon durván kiakadok, ha látok egy olyan embert, akinek nagyon meg a szekér. Gazdag, szép stb. Tudom, hogy nem szép dolog. Nem tudom, hogy mit tegyek, nem akarok keserűségemben hárpiává lenni. Ez másnál is így van, ez normális, hogy erősebben fáj mások jóléte, ha az ember azt érzi, hogy neki folyton csak az árnyék jut?
Köszönöm a normális válaszokat.
2013. jún. 14. 14:47
21/21 anonim válasza:
Szerintem csak kéne melléd egy jó barát aki építi az önbizalmadat, hogy legyen erőd elérni a céljaidat és máris jobban éreznéd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!