Milyen kifogással utasítsam vissza a párom szexuális közeledését, ha részeg?
Majd máskor, most nem, mert részeg vagy.
Azon kívül, ha józan, ülj le vele megbeszélni ezeket a dolgokat. Egyébként én sem bírnék részeges pasival lenni.
A 4-es válasz nagyon jó! :D
Egyébként pedig részegen bármit mondhatsz neki, úgyse nagyon fogja fel(gondolom), lehetsz akár "durva" is. Amikor józan, akkor beszélj vele erről. Egyébként gyakran részeg?
Elnézést, nem akartam kétszer használni az egyébként szót, fáradt vagyok, nem figyeltem annyira....
15-ös voltam.
Mondd el neki,amikor józan,hogy ha részeg,akkor vagy megfürdik és csak utána mászik rád,vagy pedig,olyankor hagyjon békén. Ha nem érti meg,az elég érdekes így párkapcsolati szempontból,meg úgy erőszakoskodás szempontjából is.
Én már a legelején elmondtam a páromnak,hogy ha részeg,vagy én vagyok az,én nem foglalkozok vele,mert úgy egyszerűen nem tudom élvezni a szexet,mert ha én nem ittam és ő bűzlik,az engem taszít,ha meg én is ittas vagyok,akkor a forgó világ miatt nem vágyok rá. Megértette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!