Ha a férjed nagyon csúnya dolgot művelne, "megbüntetnéd" valamivel?
Ma egy bérmáláson voltunk. 90 vendég, házhoz rendelt szakácsok, pincérek stb... 5-kor értünk oda.
A férjem 9-re hulla részeg volt, kézzel evett, lehányta az asztalt, üvöltve táncolt. Nagyon kellemetlen volt. Ráadásul minden vendég engem méregetett megvetően. Próbáltam kérni a barátait, hogy ne itassák, de csak annyit mondtak, hogy ne szóljak bele. A férjem olyan részeg lett, hogy menni sem bírt. A 2 éves lányunk sírva ölelgette, mert nem értette, hogy miért fetreng az apukája a földön. Itthon hányt egy csomót (a szőnyegre is sikerült) és most vígan alszik. Jövő héten és az után is vendégségbe kellene mennünk, de mindkét helyen ott lesznek ezek az ismerősök és tudom, hogy megint hülyére fogja inni magát. Készítettem róla ma este felvételt, hogy holnap megnézhesse magát. 37 éves!
Mit csináljak, hogy legközelebb ne égessen így le? Az biztos, hogy holnap nem leszek képes hozzászólni és a hányást sem fogom feltakarítani.
Hajaj, ezt én sem hagynám szó nélkül, főleg hogy a gyerek előtt csinálta. A takarítást én is ráhagynám, holnapra programot csinálnék a gyerekkel lehetőleg úgy, hogy minél többet legyek távol.
A következő vendégségekbe muszáj elmenned? Ezek után lehet, hogy kihagynám, főleg a gyerekkel.
Meséld már el, hogy mit szólt amikor megmutattad majd a felvételt!
Én is azt csinálnám, amit az első! Gyereket felpakolnám, aztán mennék valamerre egész napra (nagyszülők, barátnő, állatkert stb.). Este pedig jönne egy beszélgetés a tegnapi napról.
Írd majd meg, mit szólt a felvételhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!