Ha a férjed nagyon csúnya dolgot művelne, "megbüntetnéd" valamivel?
Ma egy bérmáláson voltunk. 90 vendég, házhoz rendelt szakácsok, pincérek stb... 5-kor értünk oda.
A férjem 9-re hulla részeg volt, kézzel evett, lehányta az asztalt, üvöltve táncolt. Nagyon kellemetlen volt. Ráadásul minden vendég engem méregetett megvetően. Próbáltam kérni a barátait, hogy ne itassák, de csak annyit mondtak, hogy ne szóljak bele. A férjem olyan részeg lett, hogy menni sem bírt. A 2 éves lányunk sírva ölelgette, mert nem értette, hogy miért fetreng az apukája a földön. Itthon hányt egy csomót (a szőnyegre is sikerült) és most vígan alszik. Jövő héten és az után is vendégségbe kellene mennünk, de mindkét helyen ott lesznek ezek az ismerősök és tudom, hogy megint hülyére fogja inni magát. Készítettem róla ma este felvételt, hogy holnap megnézhesse magát. 37 éves!
Mit csináljak, hogy legközelebb ne égessen így le? Az biztos, hogy holnap nem leszek képes hozzászólni és a hányást sem fogom feltakarítani.
gondolom nem tegnap óta a férjed, talán láttad már korábban is részegen, illetve tudod, h milyen akkor.
nem mondom, ez tényleg kritikán aluli, ilyen viselkedést még idegentől sem tűrök el, nemhogy családtagtól.
a felvételt mindenképp mutasd meg neki, és nyomatékosan kérd meg rá, h legközelebb egy kortyot se, nehogy elkapja a gépszíj.
illetve ígérd meg neki, hogy ha a következő alkalommal inna, akkor azzal a lendülettel pakold össze a kislányodat és meg se álljatok hazáig. elvégre felnőtt ember, nem a te dolgod, h istápold, és neki is lehetne annyi esze, h nem éget be egy ekkora társaság előtt.
ha egy nő megakarna büntetni??
kidobnám az utcára!
nálunk én vagyok a főnök, még akkor is ha minden este részeg vagyok, vagy hányok, hova jutott ez a világ??
régen a nő a száját sem merte kinyitni mert akkora pofont kapott h a székről is leborult, aztán kuss volt a neve.
manapság meg ilyen oldalakon osztják az észt, de lefogadnám, h a felének már volt ilyen esete, aztán ha mertek egyáltalán a párjuknak szólni, kaptak két pofont ahogy rendjén is van.
és ezek osztják az észt is.
emlékszem a nagyszüleim, de a környéken minden öreg esetében az asszony csak tisztelet tudóan mert beszélni a férfi jelenlétében, nem hogy az észt osztani.
túl el lett engedve ez a női nem, kicsit fegyelmezni kéne őket.
de van asszony a háznál.
jól megvan, épp az ebédet csinálja.
Kíváncsi vagyok, miért ivott ennyire.
AMúgy, ezt leszámítva jól megvagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!