Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg a szülői szigortól...

Tényleg a szülői szigortól lesz jobb a gyerek bizonyítványa?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, gimnáziumba járok. Ez az utolsó évem. Már ki is néztem egy főiskolát, hova megyek tovább. Utánaérdeklődtem, melyik tantárgyak kellenek. (Matek és infó). Az infóm már megvan, a matek meg idén lesz. Eldöntöttem, hogy az érettségi tárgyakra figyelek, a többit hanyagolom. Emiatt kaptam fizikából és biológiából 1est. Most kiakadtak a szüleim, azt mondták, ha nem javítom ki, eltiltanak a barátomtól. Tényleg azt hiszik, ez a megoldás? Amikből érettségizni kell, csak 4es meg 5ösöm van. :S Akkor hol érdekel engem a fizika meg a biológia?
2009. okt. 9. 17:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetne egy csaj webprogramozó?

Már beszéltem velük, a jegyeimet is kijavítom, mármint az elégteleneket, de akkor sem ettől leszek jobb tanuló, ha szigorúan vesznek.

2009. okt. 11. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!