Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Panelben lakok és minden zaj...

Panelben lakok és minden zaj áthallatszik. Mindennap arra kelek/fekszek, hogy felettünk szeretkeznek. Nem bírom, a srác mindig állat módjára üvölt! Próbáltam több megoldást de nem jöttek be! Hogy tudassam velük, hogy zavar?

Figyelt kérdés
2008. jún. 20. 12:40
1 2
 11/17 anonim válasza:
91%
vagy egy másik lehetőség, hogy írj a csajnak / v pasinak névtelenül egy levelet pl: "jó volt a szombat este ugye szivem? mikor dobod ki végre a bnőd/pasid?elegem van már a titkolózásból" :D ha szerencséd van szakítanak aztán nincs több gond.
2008. jún. 20. 18:48
 12/17 anonim válasza:
94%
vedd fel és a nap különböző időpontjaiban max hangerőn játszd le!
2008. jún. 20. 21:10
 13/17 anonim válasza:
92%
Nálunk is voltak ilyen problémák,hogy a szomszéd pártól nem tudtunk aludni...az öcsém fogta magát és felvette a hangokat a telefonjára XD és megmutatta az anyukámnak,anyu felment a szomszádhoz és megmutatta a szomszédnak,hogy az öcsém minden este felveszi a telefonjára a hangokat és másnap a suliban mutogatja az osztálytársainak,úgyhogy ha nem akarnak maguknak kellemetlenséget,akkor kicsit lejjebb vesznek a hangerőből:D hatásos volt...:)
2008. jún. 20. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen probléma, hogy felettünk hangosak voltak hajnal 2 körül, de nálunk lány sikoltozott. Ez tartott 20 percig, aztán csönd volt. Én inkább érdekesnek találtam, az ágyunk pont a radiátor mellett van, az persze jól vezeti a hangot, feltérdeltem az ágyra, a fülemet rátapasztottam a fűtőtestre és vigyorogva megbizonyosodtam arról, hogy valóban igaz-e, "Mindenki másképp csinálja" :) A feleségem nem kelt fel rá, csak egyszer, kérdőn rámnézett, én meg mondtam neki: -"Hallgatom a Radiátor Channel-t. Hajnal kettőkor van adáskezdés."

Persze jót röhögtünk a dolgon, bár volt olyan is ,amikor hosszúra nyúlt a dolog, olyankor bedugtam a walkmant a fülembe és rádióztam kicsit. Ez kb. 2 hónapig tartott, aztán biztos dobta a fickó a csajt, vagy fordítva.

Most nálunk a másfél hónapos pici babánk sír egész éjszaka, sokszor gondolom azt, bárcsak még d***ának felettem. :)

Ha valóban zavar a dolog, akkor szerintem jobb, ha személyesen szólsz neki, de tisztelettudóan, érezze úgy, hogy közösen akarod megoldani a problémát és nem hibáztatni akarod őt. Próbálj meg úgy beszélni vele,hogy empatikusan álljon a dologhoz, valószínű meg fogja érteni a problémádat.

2008. jún. 21. 10:41
 15/17 anonim válasza:
100%
Szerintem szimplán kérdezd meg a srácot, hogy tud e üvöltés nélkül szeretkezni, vagy nevezzük a dolgot, aminek akarjuk, a csajtól meg azt kellene, hogy nem szenvedett-e véletlenül halláskárosodást...
2008. jún. 23. 09:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne szégyelj átmenni és megmondani nekik tisztelettudóan hogy légyszi ha lehet vegyék halkabbra a témát, mert nagyon zavaró.Aki et nem érti az direkt csinálja.
2008. jún. 24. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Azóta vajon mi lett?
2020. máj. 12. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!