Panelben lakok és minden zaj áthallatszik. Mindennap arra kelek/fekszek, hogy felettünk szeretkeznek. Nem bírom, a srác mindig állat módjára üvölt! Próbáltam több megoldást de nem jöttek be! Hogy tudassam velük, hogy zavar?
Nálunk is volt ilyen probléma, hogy felettünk hangosak voltak hajnal 2 körül, de nálunk lány sikoltozott. Ez tartott 20 percig, aztán csönd volt. Én inkább érdekesnek találtam, az ágyunk pont a radiátor mellett van, az persze jól vezeti a hangot, feltérdeltem az ágyra, a fülemet rátapasztottam a fűtőtestre és vigyorogva megbizonyosodtam arról, hogy valóban igaz-e, "Mindenki másképp csinálja" :) A feleségem nem kelt fel rá, csak egyszer, kérdőn rámnézett, én meg mondtam neki: -"Hallgatom a Radiátor Channel-t. Hajnal kettőkor van adáskezdés."
Persze jót röhögtünk a dolgon, bár volt olyan is ,amikor hosszúra nyúlt a dolog, olyankor bedugtam a walkmant a fülembe és rádióztam kicsit. Ez kb. 2 hónapig tartott, aztán biztos dobta a fickó a csajt, vagy fordítva.
Most nálunk a másfél hónapos pici babánk sír egész éjszaka, sokszor gondolom azt, bárcsak még d***ának felettem. :)
Ha valóban zavar a dolog, akkor szerintem jobb, ha személyesen szólsz neki, de tisztelettudóan, érezze úgy, hogy közösen akarod megoldani a problémát és nem hibáztatni akarod őt. Próbálj meg úgy beszélni vele,hogy empatikusan álljon a dologhoz, valószínű meg fogja érteni a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!