Kinek van hasonló tapasztalata? Mióta az egyik haverom elkezdett egyetemre járni, mintha megváltozott volna.
nincs ilyen tapasztalatom, szerencsére. Osztom a véleményed, hogy nem a papír a lényeg.
Vagy rájön, hogy gáz ahogy viselkedik, vagy így járt. Mert ha ilyen stílusban folytatja, akkor mások is el fognak tőle fordulni, nem csak te. De nem, nem ez az általános.
"Tudom milyenek a fősulisok, egyetemisták és tény, hogy az egész nem is a tanulásról, hanem a bulizásról szól."
Hát nem tudom,elhiszem,hogy vannak ilyen fősulik meg egyetemek is,ahol ilyen könnyű bennmaradni,de azért ez nem mindegyikre igaz.
Mi orvosin majd meggebedünk egy-egy vizsgaidőszakban,még ha tanulunk is év közben.Engem biztosan kivágnának a vizsgákról,ha folyton csak a bulizással törődnék.
Lehet,hogy nem vagyok elég nagy zseni,mert tanulnom kell ahhoz,hogy tudjak is:(
Amúgy meg szerintem nem jogosít a beképzeltségre az,hogy az illető milyen iskolát végzett.
Vannak primitív és bunkó diplomások,és kifejezetten intelligens,művelt,noha kevésbé iskolázott emberek.
Az iskolázottságnak nincs feltétlenül köze az intelligánciához.
Én egyáltalán nem vagyok elszállva attól,hogy orvosi egyetemet végzek,éppen azért,mert a tanulmányaim során látom,mennyi mindent nem tudok még.
Szia, azert ez a stilus nem mindenkire jellemzo (hala Isten) aki elkezd egy foiskolat vagy egyetemet. A haverod nagykepu lett, es buta is hozza. Mert ha intelligens lenne, akkor tudna, hogy te is barmikor beiratkozhatsz es tanulhatsz. De ha nem is, akkor is miert lennel te kevesebb???
A diplomasok mennek a nem diplomasokhoz pl. fodraszhoz, kozmetikushoz, asztaloshoz, festohoz...stb. akik nagyon-nagyon jooo munkat vegeznek, es jol is tudnak keresni nagyon. Szoval egy diplomas nem tud asztalt kesziteni, de egy nem diplomas tud, egy diplomas nem tud hajat vagni, de egy nem diplomas tud...stb. es igy tovabb.
Nekem sincs diplomam, de van 2 nyelvvizsgam:)))
Probalj uj baratokat keresni, es ne erezd magadat kevesebbnek senkinel se ezen a Foldon!
Nekem az egyik baratnom lett iszonyatosan nagykepu es bekepzelt, mert egy nogyogyasz vette el felesegul. En a csajjal mar nagyon-nagyon keveset beszelek csak, mivel nincs mas temaja, hogy hova mennek nyaralni, hogy mit vesz, hogy mennyi penzuk van...blabla es ez engemet nem erdekel. Nem is o keresi ezt meg, hanem a ferje. Engem az erdekel, hogy o mit tud felmutatni.
Szoval hajra, keress uj baratot!:)
11:45-nek: tőlem idéztél, sorolom a sulikat, ahova én jártam :
ELTE, EKTF, Kandó. Mind matematika, fizikusi, villamosmérnöki kar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!