Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihívhatom a saját családomhoz...

Kihívhatom a saját családomhoz most a rendőrséget?

Figyelt kérdés
Testvérem bulit rendezett, 4en(!!!) vannak lent lányok, de olyan hangos a zene, és olyan olyan hangon visítanak hogy enyhén szólva is a dobhártyám szétszakad... Jövőhéten vizsgázom, nem tudok pihenni, mert a kis ribancoknak most ez esik jól. Reggelig tervezik, és a pia még csak el sem fogyott. Esküszöm az életemre olyan az ordibálás mint amikor házon belül tömeggyilkosság történik. Vagy ha nem is hangosabb, de ahhoz hasonlít. Már én érzem rosszul magam. Lementem hogy szóljak, hogy fogják vissza magukat egy kicsit mert itthon vannak, de mintha levegő lennék, még csak nem is köszöntek, semmi. Anyám már szarik rá magasról, de őt most nem is akarom zaklatni. Nagyon "gáz" ha majd éjfél körül vagy még előtte kihívom a rendőrséget csendháborítás miatt?
2013. jún. 8. 22:07
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Fáradt gőzt? Csak a hugom jár suliba közüllük, ő is épp hogy átmegy...

Nincs miben elfáradniuk.

2013. jún. 9. 15:36
 32/35 anonim ***** válasza:
Nem ezt írtam? Hogy te százszor jobban elfáradsz, ők meg semmit sem csinálnak? De abból, hogy egyszer buliznak, hogy jön le az, hogy az életcéljuk az ivás? És miért ribancok?
2013. jún. 9. 16:30
 33/35 A kérdező kommentje:

Ma is ezt csinálják.

De ma felveszem a "Magasról szarok én rája, bakanccsal lépek a pofádba" stílust.

Napok óta várom a kedvenc műsorom, ami ma este lesz a tv-ben. Le fogok menni, ki fogom kapcsolni a zenét, és IGENIS TV-T FOGOK NÉZNI!!!! Ha nem tetszik valami, akkor ott van nekik az ajtó...

2013. aug. 10. 20:56
 34/35 anonim ***** válasza:
41%
Uhh, te se lehetsz valami menõ srác. Gyakorin nyávogsz ès ismeretlenül nagy a szád. Ha lenne tököd nem a miliomodik kèrdèst írnád ki hanem már lerendezted volna. Lehet te vagy a nyomi azèrt nèznek levegõnek, õk meg kièlik a tini korukat ahogy a maiak szokták, de attól hogy nem strèberek ès nem szódásszifon van a fejükön nem lesznek ri.bancok. Szèp kis tesó vagy, vagy lehet csak homi?
2013. aug. 10. 21:51
 35/35 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Nem mondtam még?
2013. aug. 10. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!