Kihívhatom a saját családomhoz most a rendőrséget?
Figyelt kérdés
Testvérem bulit rendezett, 4en(!!!) vannak lent lányok, de olyan hangos a zene, és olyan olyan hangon visítanak hogy enyhén szólva is a dobhártyám szétszakad... Jövőhéten vizsgázom, nem tudok pihenni, mert a kis ribancoknak most ez esik jól. Reggelig tervezik, és a pia még csak el sem fogyott. Esküszöm az életemre olyan az ordibálás mint amikor házon belül tömeggyilkosság történik. Vagy ha nem is hangosabb, de ahhoz hasonlít. Már én érzem rosszul magam. Lementem hogy szóljak, hogy fogják vissza magukat egy kicsit mert itthon vannak, de mintha levegő lennék, még csak nem is köszöntek, semmi. Anyám már szarik rá magasról, de őt most nem is akarom zaklatni. Nagyon "gáz" ha majd éjfél körül vagy még előtte kihívom a rendőrséget csendháborítás miatt?2013. jún. 8. 22:07
11/35 A kérdező kommentje:
Inkább akkor most írjatok még néhányat mert ha lekapcsolom, és esetleg élvezni fogják a sötétet, ezáltal mégjobban visítoznak, akkor már nem fogok tudni netezni mert ugye nem lesz áram :)
Utolsó: az rémes lehet :( Sajnálom hogy olyan helyen laksz.
2013. jún. 8. 22:29
12/35 A kérdező kommentje:
Bocsánat, utolsó előtti.
Anyának nem, mert ő is szeretne már aludni.
2013. jún. 8. 22:29
13/35 anonim válasza:
Én vagyok a társasházas. Igen, sajna vannak ilyen primitív emberek, ezek az albérlők ahogyan viselkednek, a tulajdonost meg nem érdekli, mert nagyon jól megfizetik neki a lakást, ő meg nem itt lakik, nem érdekli mi megy nála. Bár tegnap már érdekelte amikor a függönyt gyújtották fel, meg a konyhaszekrényt dobták ki az erkélyről. Ők így szoktak bulizni. El is vitték őket a rendőrök éjjel, de délelőtt már hazajöttek. Most "csak" örjöngenek meg ordít a zene, meg a parkoló autókat dobálják a hányadékos neylonszatyrokkal, amibe belehánytak.Undorító egy népség. Szerintem ma is jönnek a rendőrök nem sokára...
14/35 A kérdező kommentje:
És ti hogy oldjátok meg így a pihenést? Bocsi, hülye kérdés volt, de hát mégis...
2013. jún. 8. 22:40
15/35 anonim válasza:
Ne is mondd, nehezen. Már fél éve ez megy itt, de reméljük most megszűnik, mert a diák banda hazamegy, és állítólag nem adja ki tovább nekik a tulajdonos, a lakását azért félti a tegnap történtek után.
16/35 anonim válasza:
Első vagyok. Le lehet külön is kapcsolni a biztosítékokat, hogy csak a te szobádhoz futó vezetékekben legyen áram és náluk nem. Csak zárd be a szobád, legyél csendben és a kiszűrődő fény se buktasson le.
17/35 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én nem nagyon értek ehhez az áram-dologhoz. Hogy melyik hová tartozik, stb. De ezt nem fogom annyiban hagyni, az fix.
2013. jún. 8. 23:01
18/35 anonim válasza:
ha van humorérzéked és nem vagy töketlen kihívod. én kihívnám :D
19/35 anonim válasza:
megmondod a rendőrnek h fosassa be a kis taknyokat mert nem bírod idegekkel. kimennek nyugi :D vagy mondd, hogy családi veszekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!