Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihívhatom a saját családomhoz...

Kihívhatom a saját családomhoz most a rendőrséget?

Figyelt kérdés
Testvérem bulit rendezett, 4en(!!!) vannak lent lányok, de olyan hangos a zene, és olyan olyan hangon visítanak hogy enyhén szólva is a dobhártyám szétszakad... Jövőhéten vizsgázom, nem tudok pihenni, mert a kis ribancoknak most ez esik jól. Reggelig tervezik, és a pia még csak el sem fogyott. Esküszöm az életemre olyan az ordibálás mint amikor házon belül tömeggyilkosság történik. Vagy ha nem is hangosabb, de ahhoz hasonlít. Már én érzem rosszul magam. Lementem hogy szóljak, hogy fogják vissza magukat egy kicsit mert itthon vannak, de mintha levegő lennék, még csak nem is köszöntek, semmi. Anyám már szarik rá magasról, de őt most nem is akarom zaklatni. Nagyon "gáz" ha majd éjfél körül vagy még előtte kihívom a rendőrséget csendháborítás miatt?
2013. jún. 8. 22:07
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Még semmi mert már kezdek elálmosodni magamtól is és már leszarom tulajdonképpen. Amíg nem veszélyeztetnek valamit a házban addig nem lépek közbe. Ennyi örömük legyen a kis taknyoknak az életben, úgyis elcseszett felnőtt koruk lesz.
2013. jún. 9. 00:27
 22/35 anonim ***** válasza:
Pffff.......
2013. jún. 9. 02:43
 23/35 anonim ***** válasza:
87%

Ennyi? Ez a megoldásod?

És akkor mi lesz legközelebb? Meg utána?

Ez lenne a problémamegoldás, hogy nem csinálsz semmit?

2013. jún. 9. 13:16
 24/35 anonim ***** válasza:
94%
jaja :D hajnalban hideg vízzel ébreszteném a csitriket amúgy :D pucéran álló f.rokkal :D
2013. jún. 9. 13:18
 25/35 A kérdező kommentje:

Miért valami izgalmasabb dologra számítottatok mi?

Minek csesztessem őket, kapnak eleget az élettől. Aludni meg tudtam szóval minden oké.

2013. jún. 9. 14:04
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Hívtad volna ki a yardokat
2013. jún. 9. 14:08
 27/35 anonim ***** válasza:
94%

"Miért valami izgalmasabb dologra számítottatok mi?

Minek csesztessem őket, kapnak eleget az élettől. Aludni meg tudtam szóval minden oké."

"Kihívhatom a saját családomhoz most a rendőrséget?"

Ebből valami izgibbre számítottunk, jh, minimum egy áram offolásra.

Hangember vagy :D közönség kellett a gyerekekhez?:D

Egyébként jussak eszedbe, de ők érték el a céljukat az életben(jelen esetben buliztak) ellenben veled, aki itt idegeskedett miattuk :)))

2013. jún. 9. 14:14
 28/35 anonim ***** válasza:
82%

Egyet értek, hangember! :D

Így a kérdésnek se volt sok értelme, csak hogy így puffoghass párat.

2013. jún. 9. 15:05
 29/35 A kérdező kommentje:
Elérték a céljukat? Egy buli a céljuk? Hát akkor érjék el leszarom nekem nem annyi az életcélom hogy igyak...
2013. jún. 9. 15:07
 30/35 anonim ***** válasza:

Nekik konkrétan az ivás az életcéljuk vagy csak levezették a fáradt gőzt?

(Tudom, te ezerszer jobban ki vagy fáradva, ők meg ribik, blablabla...)

2013. jún. 9. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!