Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom rettentően horkol,...

A párom rettentően horkol, nem tudok tőle aludni. Mit tehetnék? Ti hogyan oldanátok meg?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nekem is horkol a párom néha. ilyenkor felébresztem, megkérem, h forduljon az oldalára. erre ő szabályosan felháborodik, h miért nem hagyom aludni, aztán oldalra fordul és alszik tovább. reggel nem szokott emlékezni a kis hisztijére mint kiderült, szóval azóta csak röhögök mikor le vagyok tolva ébresztéskor :)

ha az éjszaka közepén kedve szottyan horkolni, az már nem zavar, mivel olyan mélyen alszom, h ágyúval nem lehet felkelteni :)

2013. jún. 9. 10:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi mindketten horkolunk és engem amúgy se zavar. Sőt ha ő előbb elalszik mint én, még hallgatni is szeretem mert attól elálmosodok :D

Egyébként meg én is a vizsgálatot mondanám elsősorban, mert így kiderülj hogy mitől van, mert lehet túlsúly, dohányzás, allergia...stb. Ha nem találnak semmit, még mindig ott a füldugó, vagy vannak ezek a speciális horkolásgátló spray vagy a horkolásgátló pizsama (ezt már valaki írta, ez a teniszlabdás)

Vagy fel lehet polcolni a fejet, hogy jobban kapjon a párod levegőt. Nálam ez beválik :)

De azt is olvastam már, hogy párásítót kell a szobába tenni, mert az kicsit visszasszorítja a horkolást. Amúgy meg azért is jó ez, mert a horkoló ember (tapasztalat) torka éjszaka kiszárad és iszonyatosan tud fájni reggel

Még ami eszembe jutott az az orrtágító tapasz, meg a horkolásgátló szájbetét. Az utóbbi olyan mint egy fogvédő.

Annyi lehetőség van, csak rá kell jönni, hogy párodnál melyik használ, viszont ehhez kísérletezni kell.

2013. jún. 10. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!