A párom rettentően horkol, nem tudok tőle aludni. Mit tehetnék? Ti hogyan oldanátok meg?
nekem is horkol a párom néha. ilyenkor felébresztem, megkérem, h forduljon az oldalára. erre ő szabályosan felháborodik, h miért nem hagyom aludni, aztán oldalra fordul és alszik tovább. reggel nem szokott emlékezni a kis hisztijére mint kiderült, szóval azóta csak röhögök mikor le vagyok tolva ébresztéskor :)
ha az éjszaka közepén kedve szottyan horkolni, az már nem zavar, mivel olyan mélyen alszom, h ágyúval nem lehet felkelteni :)
Mi mindketten horkolunk és engem amúgy se zavar. Sőt ha ő előbb elalszik mint én, még hallgatni is szeretem mert attól elálmosodok :D
Egyébként meg én is a vizsgálatot mondanám elsősorban, mert így kiderülj hogy mitől van, mert lehet túlsúly, dohányzás, allergia...stb. Ha nem találnak semmit, még mindig ott a füldugó, vagy vannak ezek a speciális horkolásgátló spray vagy a horkolásgátló pizsama (ezt már valaki írta, ez a teniszlabdás)
Vagy fel lehet polcolni a fejet, hogy jobban kapjon a párod levegőt. Nálam ez beválik :)
De azt is olvastam már, hogy párásítót kell a szobába tenni, mert az kicsit visszasszorítja a horkolást. Amúgy meg azért is jó ez, mert a horkoló ember (tapasztalat) torka éjszaka kiszárad és iszonyatosan tud fájni reggel
Még ami eszembe jutott az az orrtágító tapasz, meg a horkolásgátló szájbetét. Az utóbbi olyan mint egy fogvédő.
Annyi lehetőség van, csak rá kell jönni, hogy párodnál melyik használ, viszont ehhez kísérletezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!