A családomat vagy a páromat válasszam?
A párom és a testvérem nem jönnek ki egymással, konkrétan utálják egymást. A testvérem már a legelején mondta, hogy ha komolyra fordul a kapcsolatom a párommal akkor választanom kell kettőjük közül. Eddig elvoltak egymás mellett. Most azonban volt két veszekedés, és most ott tartunk, hogy a párom is feldobta a kérdést. Vagy ő vagy én. A baj, hogy nem tudok kettőjük közül választani, mert mindkettőjüket szeretem. A tesómmal nagyon sok mindenen keresztül mentünk együtt. A párommal pedig 8 hónapja vagyunk együtt és úgy érzem Ő az igazi, és ő is mondta nekem, hogy szeret és nem akar elveszíteni.
Nem akarok választani kettőjük közül. Nem tudom jobb belátásra bírni egyikőjüket se.
Még annyit, hogy én a tesómmal és az ő párjával lakom (aki nem túl szimpatikus nekem, de elviselem). viszont most már ott tartunk, hogy a barátom nem hajlandó feljönni se hozzánk. 2 nap gondolkodási időm van, utána választanom kell. A különköltözés anyagi okok miatt nem megoldható sajnos.
Nem tudom mit csináljak, kérlek adjatok tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!