A családomat vagy a páromat válasszam?
A párom és a testvérem nem jönnek ki egymással, konkrétan utálják egymást. A testvérem már a legelején mondta, hogy ha komolyra fordul a kapcsolatom a párommal akkor választanom kell kettőjük közül. Eddig elvoltak egymás mellett. Most azonban volt két veszekedés, és most ott tartunk, hogy a párom is feldobta a kérdést. Vagy ő vagy én. A baj, hogy nem tudok kettőjük közül választani, mert mindkettőjüket szeretem. A tesómmal nagyon sok mindenen keresztül mentünk együtt. A párommal pedig 8 hónapja vagyunk együtt és úgy érzem Ő az igazi, és ő is mondta nekem, hogy szeret és nem akar elveszíteni.
Nem akarok választani kettőjük közül. Nem tudom jobb belátásra bírni egyikőjüket se.
Még annyit, hogy én a tesómmal és az ő párjával lakom (aki nem túl szimpatikus nekem, de elviselem). viszont most már ott tartunk, hogy a barátom nem hajlandó feljönni se hozzánk. 2 nap gondolkodási időm van, utána választanom kell. A különköltözés anyagi okok miatt nem megoldható sajnos.
Nem tudom mit csináljak, kérlek adjatok tanácsot!
Ilyet nem kérhet senki sem! Egyébként ugyanezt visszakérdezném a testvéredtől a helyedben, hogy a barátnője vagy te? Az addig rendben van, hogy a család mindig melletted lesz, de most sincs melletted? Milyen testvér az ilyen aki ilyen elé állít?
A párodat se értem! Milyen ez már? ha szeretek valakit nem érdekel, hogy milyen a testvére, akármennyire is utálnám, nem állítanám ilyen elé!
De mondjuk egy pasi, bármikor szakíthatsz vele. DE a testvéreddel nem tud az ember csak úgy szakítani...
Hogy lehetnek ilyen gyerekesek felnőtt férfiak? Miért nem lehet normálisan megbeszélni a dolgokat?
Egyébként miért utálják ennyire egymást?
Bocsi, most olvastam, hogy leírtad az okot.
Ha fontos vagy nekik miért nem képesek bocsánatot kérni egymástól? szerintem próbálkozz valamit, hogy megbeszéljék.
Nagyon nagy túlzás, hogy emiatt kellene választani.. Azt hittem, hogy sokkal nagyobb dologról van szó.
21:38 XDD Megpróbálom rádumálni őket, arra hogy dumáljanak.
21:48
Külön-külön lehet velük beszélni, de ha összeeresztem őket, akkor meghülyülnek. Már az első találkozásnál nem voltak szimpatikusak egymásnak.
21:46
Lehet csak én látom ennyire tragikusnak a dolgot?
Nem szoktam kétségbe esni, de most mégis ezt tettem.
A testvéred már a legelején megmondta, hogy választanod kell kettejük közül.. ez nem igazságtalan? Bezzeg ha UTÁNA a párod mond ilyet, mindenkinek az a válasza, hogy repüljön??? Ezt valaki magyarázza már meg.
Ha te adnál ultimátumot a tesódnak, kit választana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!