Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi életkörülményeket...

Az alábbi életkörülményeket az országos szinthez képest milyennek gondolod?

Figyelt kérdés

Férj: havi 210-250 ezer forint bevétel adókedvezménnyel együtt + havi 10ezer egészségpénztári befizetés

Feleség: havi 86ezer forint gyed és 12ezer forint családi pótlék

7hónapos baba,albérlet,saját autó

Másfél,két év múlva terveznek saját lakást venni,részben hitelre.

2013. jún. 8. 14:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
85%
Panelben jól mutatnának a tyúkok! XD
2013. jún. 8. 17:17
 32/35 anonim ***** válasza:
Zala megyei vagyok, férjem nettó keresete gyerekkedvezményekkel együtt havi 100 ezer forint, én gyest+ cspt- kapok kettő gyermekre ami jelenleg nettó 62.000Ft, Most jön a harmadik baba, ha meg lesz akkor lakásfenntartásival kapok össz visz. 87.000Ft-ot. Édesanyám keresete 62.000FT. Férjem ebben a hónapban 122.000Ft keresett 50 óra túlórával két szombati ledolgozott nappal, + 2 nap távoli városban dolgozott nappal, volt, hogy 13 óra napi melóval! Sajnos nálunk ennyiből kell megélni, de rengetegen munkanélküliek. Nincsenek gyárak, cégek, nincs felvétel sehova.
2013. jún. 8. 17:24
 33/35 anonim ***** válasza:

Átlagon felül éltek. Mi 5-en (3 kereső-2 gyerek) élünk kb 200-250e-ből albérletben. Télen volt bizony, h a lakás+rezsi 150e volt -Bp-n. Volt, h nem volt mit ennünk, csak a gyerekeknek.

Nem szeretem, amikor vkinek meg van mindene, luxusa (autó, szórakozás), azt eszik, amit megkíván, félre is tud tenni közel 100e Ft-ot és megy a rinya.

És tanultunk és dolgozunk. Csak nekünk nem tettek a szülők/nagyszülők a seggünk alá egy lakást.

Ja, és 40 Ft-ért a tojás drága. 30 Ft-ért vettem ma szép normál méretű tojást. Csak mert vki írta a tojásos témát. És a tyúkok esznek is ám. Amúgy nem rossz ötlet... :)

2013. jún. 9. 00:13
 34/35 anonim ***** válasza:
én írtam, hogy DIPLOMÁVAL keresek 68E-et. Azért gürcölök ennyiért, mert vagy ez volt, vagy semmi... és a semminél ez is jobb.
2013. jún. 9. 11:01
 35/35 anonim válasza:
34es, megkérdezhetem milyen diplomát szereztél?
2014. jan. 16. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!