Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi életkörülményeket...

Az alábbi életkörülményeket az országos szinthez képest milyennek gondolod?

Figyelt kérdés

Férj: havi 210-250 ezer forint bevétel adókedvezménnyel együtt + havi 10ezer egészségpénztári befizetés

Feleség: havi 86ezer forint gyed és 12ezer forint családi pótlék

7hónapos baba,albérlet,saját autó

Másfél,két év múlva terveznek saját lakást venni,részben hitelre.

2013. jún. 8. 14:47
1 2 3 4
 11/35 The Other ***** válasza:
95%

#7-es, azért mondtam zárójelben :)

És gondolatébresztő gyanánt írtam egyáltalán le, hogy mennyit számít, hogy valakit hova dob le az a bizonyos gólya. Gondolom, hogy a dániai ápolók se dolgoznak 8x annyit, mint a magyarok, és egy francia konyhai kisegítő munkája se ér annyit, mint 3 magyar ápolóé. De le is zárom ezt a témát, mivel itt nem ez a kérdés.

2013. jún. 8. 15:13
 12/35 anonim ***** válasza:
95%
Mai viszonylatban egész jó. Nekünk a teljes bevételünk 180.000 ft, 90e ft a rezsi, és kb havi 50 törlesztő. Ehhez képest a tiétek nagyon jó.
2013. jún. 8. 15:16
 13/35 anonim ***** válasza:

Azért külföldön a lakhatás igen drága. Kérdező külföldön az összes havi bevételét albérletre költené, az összeset! Tapasztalat. Persze keresnének 3* ennyit, az igaz, de sose lenne saját lakásuk, pl Angliában 100 millió alatt nem nagyon tudsz lakást venni.

Na ez már tényleg off volt, csak a tiédhez fűztem hozzá. :) Az viszont igaz, hogy ha Londonban dob le a gólya, megfelelő családi háttérrel sokkal jobb életem lenne, mint itt. De Magyarországon is vannak ám gazdag családok, nem kell ehhez külföldre menni. :)

2013. jún. 8. 15:17
 14/35 anonim ***** válasza:
12-es, hogy tudtok ennyiből megélni? :O
2013. jún. 8. 15:18
 15/35 anonim ***** válasza:
40 ezer jut kajára, és minden másra? Bérletek, telefon-internet díj, jesszus, hogy jöttök ki? Gyerek is van?
2013. jún. 8. 15:19
 16/35 anonim ***** válasza:
56%
Zala megyében nincs munkahely, amik vannak kizsigerelik az embereket 62.000Ft jár 10 órában! Megállni nem lehet, egy szót nem lehet máshoz szólni, mert rögtön kirúgnak, van úgymond jobb fizető állás férfiaknak azért előfordul,hogy meg van a 100. ezer, ha van legalább két gyermek és adókedvezménnyel együtt. Tehát ha itt egy nő és egy férfi házaspár dolgozik akkor kapnak együtt összesen 162.000Ft-ot havonta ha van gyermek akkor+ a családi pótlék. Ennyiből is meg lehet élni, nincs más választás sajnos! Hogy melyik osztály?! Zala megyeiek az alsó határt súrolják ami az éhen haláshoz sok, megélni pedig kevés! Nálatok Jó középosztály.
2013. jún. 8. 15:20
 17/35 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem meg átlag feletti. Bármelyik korcsoportot nézzük is.

Környezetemben a feleség keresete a jellemző. Sőt, sokak számára még az is csak álom.

Bár igaz én csak a női fizetéseket ismerem a barátnőim révén.

Óvodai dadus fizetése: nettó 76 ezer, iskolai konyhásnéni fizetése nettó 63 ezer, kezdő tanár 85 ezer, call centeres rendezvényszervező nettó 50-70 ezer, élelmiszerbolti eladó 70-80 ezer,

... a férfi fizetések nyilván mindenhol legalább kétszerese, háromszorosa a nőkének...

2013. jún. 8. 15:23
 18/35 anonim ***** válasza:

Zala megyében születtem, Zalaegerszegen. Nekem volt sütnivalóm 19 évesen elköltözni a fővárosba, addigra rájöttem, hogy abban a városban sehova nem fogok jutni anyagilag. A röghöz kötöttség nagy átok.

(Hozzáteszem, nem Z megyében a legszegényebbek az emberek és a legrosszabbak a lehetőségek!)

2013. jún. 8. 15:24
 19/35 anonim ***** válasza:
Jé most látom, hogy amire reagáltam, a Z megyei író, szintén 71%-os, micsoda véletlen! :)
2013. jún. 8. 15:26
 20/35 anonim ***** válasza:

13-as ez nem igaz.

Ne csak a londoni árakat nézd.

Nagybátyámék két debreceni téglalakás áráért vettek egy vidéki szép kis tanyát Angliában.

2013. jún. 8. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!