Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi életkörülményeket...

Az alábbi életkörülményeket az országos szinthez képest milyennek gondolod?

Figyelt kérdés

Férj: havi 210-250 ezer forint bevétel adókedvezménnyel együtt + havi 10ezer egészségpénztári befizetés

Feleség: havi 86ezer forint gyed és 12ezer forint családi pótlék

7hónapos baba,albérlet,saját autó

Másfél,két év múlva terveznek saját lakást venni,részben hitelre.

2013. jún. 8. 14:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Na, ez meglepő, ilyet még nem hallottam. És a tanyán ház is áll? És ott gazdálkodnak? Vagy onnan járnak városra dolgozni?
2013. jún. 8. 15:27
 22/35 anonim ***** válasza:
8%
nekem lakasom is van es egy hazam is, munkam is jo megis csoronak erzem magam. Ti meg alberletben.. ez szerintem a legalja (mar bocsi)
2013. jún. 8. 15:34
 23/35 A kérdező kommentje:
Utolsó,hogy te mekkora egy.... eszed semmi az biztos.
2013. jún. 8. 16:00
 24/35 anonim ***** válasza:

Szerintem átlagos Pest megyében. Mondjuk mi Pesten laktunk. Ha jól ment egy hónap a volt párom 260-at is haza hozott, én olyan 110-et. De a környezetünkben lévők is hasonló pénzeket vittek haza.

23/N

2013. jún. 8. 16:08
 25/35 anonim ***** válasza:
94%

szerintem ez átlag feletti... Baranyában élek, itt az emberek 50%-a földhöz csapdosná a fenekét, ha az összbevétele (családival, mindennel együtt) elérné a Te férjed 210E-es fizetését... nagyon sokan élnek 100E alatti összegből, gyerekkel is...

350E ft-ból kiskirályként élhetnék... férjemmel kettőnknek átlag 200E a fizetése egy JÓ hónapban, (csak az enyém DIPLOMÁVAL 68E...)

Mi is albérletben élünk, bár itt az is olcsóbb valamennyivel.. a kötelezőkre 120E körül megy el egy hónapban, annyiból kell gazdálkodnom, amit Ti megtakarítotok...

én azt mondom, jóval átlag feletti...

amúgy ezt nem abban kell mérni, hogy mennyi a fizu, hanem, hogy mennyi marad miután kifizeted a NEM LUXUS dolgokat: albérlet, hitelek, rezsi, telefonszámla... mondjuk az sem mindegy, hogy valaki 30, a másik meg 130nm-en él...

2013. jún. 8. 16:22
 26/35 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem átlagos a körülményetek.

A miénk már átlag felüli,vagyis ezt kapjuk meg mindig,hogy könnyű nekünk,mert átlag felett élünk.

Férjem:havi 250-270 ezer között keres

Nekem:Gyed 110 ezer+12 ezer családi

6 hós baba,saját lakás,saját autó,hitelünk nincs.

2013. jún. 8. 16:25
 27/35 anonim ***** válasza:
Ja és én 25 ,férjem 31 éves.
2013. jún. 8. 16:26
 28/35 anonim ***** válasza:

szerintem jó, hozzánk képest legalábbis

kb 200ezerből élünk + apám maszekol néha. de megvan minden, egész nagy saját ház, autó, nincs kölcsön stb...

nem érzem, hogy hiányt szenvednénk bármiből is (egyébként zalaegerszegen :D)

2013. jún. 8. 16:42
 29/35 anonim ***** válasza:
16-os válaszoló vagyok, Én konkrétan Zalaszentgróton élek, bár igaz a házunk nagyobb családi ház tehermentes, de a bevétel viszont kevés! :( Zalaegerszegen is rosszak a helyzetek, mint bármelyik Zalai városban.
2013. jún. 8. 16:58
 30/35 anonim ***** válasza:
27%

Rengetegen írjátok, hogy 60-70 ezret kerestek (ha van munka) diplomával...

Én ezt egyszerűen nem értem.

Ha semmi mást nem csinál valaki, csak kiváltja az őstermelőit és vesz 200 tyúkot (40 ezer ft befektetéssel). Naponta összeszed 100 tojást. Eladja nagyon olcsón 40-ért darabját, annak megvan egy hónapban 120 ezer, ha ebből levonjuk a költségeket, akkor is megmarad 80 ezer körül. (Jó persze úgy kell árulni, hogy ne a NAV-nál kössön ki a bevétel)...

Mindezért pedig nem kell diplomát szerezni sem napi 8 órát dolgozni...

Szóval mégis miért gürcöltök 60 ezerért?

2013. jún. 8. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!