Évforduló ünneplése az asszonnyal vagy egy nap a rég nem látott haverokkal?
Beszéld meg az asszonnyal. Mondd el neki, hogy ez neked fontos, de ő is fontos. Ajánlj fel olyan megoldást,hogy az évfordulót 1-2 nappal előbb ünneplitek, aztán a haverokkal elmész. A helyedben 1-2 hét után titokban szerveznék egy a nagyon romantikus estét vagy olyan programot, amit szeret. Amolyan bocsánatkérésnek is felfogható. Ha ez bejön szerintem máskor is rugalmasabban fog kezelni.
Egy valamire nagyon zabos lehet a párod: ha nem szólsz neki időben és nem beszélitek meg, mert lehet ő olyan dologgal készül, amit aznapra időzít és hát eléggé elszomorítja az embert, ha semmibe veszik amire ő időt, pénzt, energiát áldoz.
14.
azért aznap van a banzáj, mert akkor van a meccs! értő olvasás :)))
Hát ha a haverokat semmiképp se lehetne más időpontra átrakni,akkor megbeszélem a párommal,hogy oké,menjen nyugodtan,de csak akkor hogyha 2x olyan nagy meglepetéssel készül másnap az évfordulónkra:D Valamit valamiért. De konrétan a választ úgyis az asszonytól kapod meg,nem tőlünk. Lehet,hogy ő kicsinál majd érte,nem tudom:D Mindenesetre én "elengednélek",ha aztán extra módon tartjuk az évfordulót.
22L
Meccsnézés sem csak 1x van öt évben. És nemcsak meccs miatt lehet összejönni. Ennyi. 14-es voltam.
(és nehogy már egy nyamvadt meccs fontosabb legyen, mint egy évforduló, és ha a haverok elvárják, hogy inkább a meccset nézze velük az évfordulóján, akkor olyanok is.)
Nem tudom mit kell ezt az évforduló dolgot ennyire felfújni? Akik szeretik egymást nem csak ezen a napon vannak együtt, nem csak az évfordulón ajándékozzák meg egymást. Szerintem nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Én hagynám, hogy elmenj a barátaiddal.
Meg ezek a lepontozgatások... :D Pontozzatok le legyetek oly szívesek 0-ra!! Egyenesen KÖNYÖRGÖK!!! :D
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!