Ti megbocsájtanátok neki?
4 éves kapcsolatról van szó, mostanra már 20 hetes terhes vagyok, én már régóta szerettem volna babát, ő is, csak nem mostanában, de állítása szerint nem zárkózott el soha ettől a témától.
Van előző házasságából két gyereke, 7 és 5 évesek.
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, teljesen kifordult magából, és olyanokat mondott, hogy emiatt a baba miatt az ő gyerekei semmiben sem szenvedhetnek hiányt, sem pénzben, sem időben, amit velük tölthetne.
(átlagban heti 2-3 napot van velük)
Annyira kiborított ez az egész, nem lehetett vele semmiről beszélni, egyszer sem kísért el vizsgálatokra, csak úgy voltunk a levegőben, együtt de mégis külön utakon.
a gyerekeivel a 4 év alatt kétszer találkozhattam, soha nem kaptam rá választ a nem tudom így alakult mondaton kívül, hogy miért.
Én úgy döntöttem 9 hetesen, hogy elhagyom, mert nagyon csúnya dolgokat mondott rám, nekem és azt kiabálta hogy ő ezt nem akarta mi lesz így az ő gyerekeivel meg az életükkel.
természetesen nem fogadta el, bejárt a munkahelyemre, hívogatott telefonon, minden nap veszekedtünk, azt mondogatta hogy nem nőhet fel még egy gyereke úgy, hogy csonka családban élnek.
tönkrementem, véreztem 4 hétig úgy hogy kórházban feküdtem és csak reménykedtem hogy a babával minden rendben legyen.
Amikor bejött hozzám akkoris rohant a gyerekeihez, úgy éreztem nem foglalkozik velem és nem érdekli mi van velem.
Félreértések elkerülése végett, 4 év alatt sosem mutatkozott meg, hogy ő ilyen lenne, akkor nem lettem volna vele.
Csak a baba felborította benne a dolgokat.
Megkeresett, hogy így meg úgy sajnálja és kér még egy esélyt, de bennem már csak az van, hogy a baba miatt akarja az egészet és nem is akar igazából velem lenni,holott a baba előtt nem lehetett elválasztani minket egy percre sem.
Nem tudom mit tegyek rámzúdította ezt az egészet ezt a békülést, minden más lesz szöveget, megismerem a gyerekeit, stb, ott alszanak nálunk.
mi van, ha én már nem akarom őket megismerni? mi van, ha én nem kérek belőlük ezek után?
4 éven keresztül minden héten felhoztam neki, nem csinálunk közös programot? állatkert, mozi, séta, játszótér, nálunk alvás, sütés főzés, és minden alkalommal azt kaptam hogy majd talán máskor, most hogy jön a baba, már hirtelen jöhetnek a gyerekek?
kis érdek szagot érzek ebben is, vagy már csak beképzelem?
szeretem és nem akarnám, hogy a gyerekem apa nélkül legyen, de van büszkeségem is és soha nem tudnám elfogadni, ha valaki nem szeret már úgy, és csak a baba köt össze minket.
ti mit gondoltok erről? tanácstalan vagyok, a legjobbat szeretném a babámnak és én tényleg szeretem, de úgy érzem el van rontva már ez az egész, úgy ahogy van.
Nem gyanakodtam mert tudom milyen fontosak neki a gyerekei es nem akarja hogy barmilyen torest szenvedjenek.
Nem volt soha mashol mert mindig beszeltunk mikor veluk volt es hallottam is oket.
mire gyanakodtam volna?
Adtam neki idot de talan a 4 ev tenyleg tul sok ido.
most mar nem tudok mit tenni.
Engem hivott mar fel a no, hogy ha megtudja hogy csak rajuk nezek, elvagja a torkomat, mrg a valasi papirokat is csak ugx akarta alairni ha mi fizetunk neki 100 ezer forintot :)
Amikor anno megtudta hogy talalkoztak velem, volt is baj belole.
És vajon ezt meddig akarják így csinálni? A gyerekeknek az biztos nem lesz törés, ha megtudják, hogy a szüleik éveken át hazudtak nekik.
A pasinak meg most szépen összedől a kis légvára.
Szerintem most csak ígérget, aztán minden menne ugyanígy. Ezt ugyan hogy magyarázná meg a gyerekeinek ezután?
mrg a valasi papirokat is csak ugx akarta alairni ha mi fizetunk neki 100 ezer forintot :)
Kamu kérdés itt nem az aláiráson múlik a vállás.
Kamu kerdes? Nem kotelezo valaszolni.
kozos megegyezessel szeretett volna valni a paron mert azt mondta az ugyved hogy ha mindket fel hatarozottan akarja akkor sokkal hamarabb lezajlik a valas mint ha egyoldalu lenn3, mert akkor megteheti tobbszor is hogy nem jelenik meg a targyalason.
azt mondta a no h addig fogja huzni a valast ameddig csak lehet mert megturta hogy el voltam jegyezve.
vegul ugy dontottunk hogy kivarjuk a valast barmi tortenik vegul magatol belement a kozos megegyezesbe havi fix 40ezer gyerektartassal.
Ez nem kamu kerdes de legy szives ne idegesits ilyenekkel, van eleg bajom enelkul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!