Ti megbocsájtanátok neki?
4 éves kapcsolatról van szó, mostanra már 20 hetes terhes vagyok, én már régóta szerettem volna babát, ő is, csak nem mostanában, de állítása szerint nem zárkózott el soha ettől a témától.
Van előző házasságából két gyereke, 7 és 5 évesek.
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, teljesen kifordult magából, és olyanokat mondott, hogy emiatt a baba miatt az ő gyerekei semmiben sem szenvedhetnek hiányt, sem pénzben, sem időben, amit velük tölthetne.
(átlagban heti 2-3 napot van velük)
Annyira kiborított ez az egész, nem lehetett vele semmiről beszélni, egyszer sem kísért el vizsgálatokra, csak úgy voltunk a levegőben, együtt de mégis külön utakon.
a gyerekeivel a 4 év alatt kétszer találkozhattam, soha nem kaptam rá választ a nem tudom így alakult mondaton kívül, hogy miért.
Én úgy döntöttem 9 hetesen, hogy elhagyom, mert nagyon csúnya dolgokat mondott rám, nekem és azt kiabálta hogy ő ezt nem akarta mi lesz így az ő gyerekeivel meg az életükkel.
természetesen nem fogadta el, bejárt a munkahelyemre, hívogatott telefonon, minden nap veszekedtünk, azt mondogatta hogy nem nőhet fel még egy gyereke úgy, hogy csonka családban élnek.
tönkrementem, véreztem 4 hétig úgy hogy kórházban feküdtem és csak reménykedtem hogy a babával minden rendben legyen.
Amikor bejött hozzám akkoris rohant a gyerekeihez, úgy éreztem nem foglalkozik velem és nem érdekli mi van velem.
Félreértések elkerülése végett, 4 év alatt sosem mutatkozott meg, hogy ő ilyen lenne, akkor nem lettem volna vele.
Csak a baba felborította benne a dolgokat.
Megkeresett, hogy így meg úgy sajnálja és kér még egy esélyt, de bennem már csak az van, hogy a baba miatt akarja az egészet és nem is akar igazából velem lenni,holott a baba előtt nem lehetett elválasztani minket egy percre sem.
Nem tudom mit tegyek rámzúdította ezt az egészet ezt a békülést, minden más lesz szöveget, megismerem a gyerekeit, stb, ott alszanak nálunk.
mi van, ha én már nem akarom őket megismerni? mi van, ha én nem kérek belőlük ezek után?
4 éven keresztül minden héten felhoztam neki, nem csinálunk közös programot? állatkert, mozi, séta, játszótér, nálunk alvás, sütés főzés, és minden alkalommal azt kaptam hogy majd talán máskor, most hogy jön a baba, már hirtelen jöhetnek a gyerekek?
kis érdek szagot érzek ebben is, vagy már csak beképzelem?
szeretem és nem akarnám, hogy a gyerekem apa nélkül legyen, de van büszkeségem is és soha nem tudnám elfogadni, ha valaki nem szeret már úgy, és csak a baba köt össze minket.
ti mit gondoltok erről? tanácstalan vagyok, a legjobbat szeretném a babámnak és én tényleg szeretem, de úgy érzem el van rontva már ez az egész, úgy ahogy van.
4 éve alatt nem találkoztál a gyerekeivel? Ha igazán komolyan gondolta volna, akkor bemutatott volna nekik.
" úgy éreztem nem foglalkozik velem és nem érdekli mi van velem." - Megbocsájts e? Ne!
A megbocsát szót ma már j nélkül írják, kedves. :)
Részemről nem.
Úgy tűnik a pasinak alapból gondok vannak a fejében. (egyébként melyiknek nincsenek :) na mindegy.
Szóval a történetben tényleg az a nagyon furcsa, hogy ennyire kizárt téged a velük való kapcsolatból, annak ellenére, hogy te szeretted volna a közös dolgokat.
Én olyasmit tudok elképzelni, hogy vagy letagadott téged a gyerekek előtt, tehát nem is tudják hogy együtt él valakivel, vagy a gyerekek jelentették ki hogy soha nem akarnak téged látni... És ezért titkol téged előttük. Vagy esetleg az anyjuk jelentette ki hogy kizárja őt az életükből ha veled is kapcsolatba kerülnek. Nem tudom, de valami titok biztos van ebben a témában. És mivel te nem tudsz mindent ezzel kapcsolatban, ezért borult ki, hogy jön egy 3. gyereke, és ez a jól bevált titkolózás most felborulni látszik, és megijedt hogy most mit csináljon, hogy kéne tovább lavírozni. Szerintem valami ilyesmi lehet. De talán a nagyszülők tudják ezt. Ha beszélő viszonyban vagy a szüleivel, akkor kérdezd meg őket.
35/N
Ahogy kiderült, hogy terhes vagy, kifordult magából.
Te ennek ellenére megtartottad a babát.
Innentől kezdve a te bajod.
Csak azt a szerencsétlen gyereket sajnálom. Még meg sem született, de már bűnbak az apja szemében, aki kolonc lesz.
Számoljunk! Négy éves kapcsolat, 5 és 7 éves gyerekek.
Szóval a kezdéskor ő egy 3 és 1 éves gyerek mellett tett szert szeretőre. Vagy valaki oda nyomult...
Mit is akarsz kérdezni?
edesanyja kifordult magabol es egyik pillanatrol a masikra kitalalta hogy jobb lenne ha en nem leteznek, mert akkor ha ok kibekulnenek, tobbet talalkozhatnanak az unokakkal, holott a parom es a volt feleseg is kijelentette hogy ez sosem lesz igy.
a nonek mar jo ket eve van valakije de o sem mutatta be a gyerekeit a pasinak, nem is elnek 3gyutt.
Az elso ket evben minden rendben volt a szuleivel, utana kattantak be.
nem miattam mentek szet, 12 evet voltak egyutt es elmondasa szerint mar a most 5 eves gyerek is veletlen jott ossze, mert egy evben kb ketszer eltek szexualis eletet, baba lett belole.
nem az volt a kerdes hogy j-vel irjak e a m3gbocsat szot, de koszi az ertelmes valaszodat.
Igen biztosan a gyerekeivel van mert minden nap tobbszor beszeltunk es hallottam hogy veluk van epp a jstszoteren vagy akarhol.
Igen amikor osszejottunk vallaltam a gyerekeit de azt nen gondoltam hogy nem talalkozhatok veluk, ugy minden tiszta lenne.
termeszetesen se rolam nem tudnak sem az anyuka pasijarol, a gyerekek m3g mindig azt hiszik hogy apa azert nincs veluk mert sokat dolgozik.
Ezt viszont nem az en posztom eldonteni, mikor mondjak m3g nekik az igazat, kicsik meg.
az a par alkalom amikor talalkoztam veluk, nagyon jo volt, egy ora utan fogtak a kezem hogy menjek veluk jatszani.
Ezt az apa is latta, orult is neki, megsem lett tobb alkalom belole.
koszi az egyik valaszolonak a feltetelezest, dr ha a gyerekkel akarnam megfogni akkor talan kost nem lenne kerdesem, hogy megbocsassak e neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!