Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van! Mit tegyek?

Elegem van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy szörnyű, ritka betegség miatt 2 éve néma vagyok. Annyira speciális ez a kór, hogy kórházban romlott az állapotom. Gyomorszondát akartak belém dugni, mikor tudok enni, csak speciális ülő pozícióban. Mindegy! Nem kívánom részletezni. A most következő leírtakat még én is nehezen hiszem el, hát még ti. Hirtelen megbutultam a betegségem kezdetekor. Utána megőrűltem pár hónapra. Ez ködös számomra is. Értsd! Nem voltam önmagam. Ezt követően a méreg anyag kiürülésével hirtelen rohadt okos lettem (orvosi vizsgálat tanúsítja). Ez volt a bevezető.

A fő gond a némaság. Okostelefonnal kommunikálok, van felolvasó és számtalan chat alkalmazás. A család összes tagját megtanítottam a használatukra. Egy 53 éves nőt is némán, aki azt se tudta hogy mi fán terem az internet eddig. Nah már most a főprobléma, hogy nem tudnak olvasni. Ez komoly! Nem bírják felfogni, hogy mi a mondandóm értelme. Szar a memóriájuk is. Mindent ezerszer kell újra leirni. Tele vagyok feszültséggel s ők is. S ez még csak dióhéjban.

2013. jún. 7. 10:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

[link]

Francokat kamu! A világ hatalmas s sok minden van, amit nem ismer az ember. Most elmesélek valamit. Az én esetemben az ember sokat panaszkodik. 2 éve írok folyamatosan az érzéseimről, a gondolkodásmódomról érthető nyelven! Egy szar napon csúnya balhé volt pont emiatt! A valós mondanivalóm nem jutott el a megfelelő helyre. Magyarul 2 évig fölöslegesen írtam. Ez rohadt kiakasztó. Lapozz a türelem szóhoz s az én képem lesz ott.

2013. jún. 9. 14:41
 12/13 anonim válasza:

Elég szar ügy.Gondolom az alatt, hogy nem tudnak olvasni azt érted, hogy olyan ostobák, hogy képtelenek megérteni a mondandódat úgy, ahogy azt te leírod. Ha mégsem akkor én sem értettelek meg a leírtakból, kételkedhetsz magadban többet és megpróbálhatnád ezt máshogy leírni.

Viszont ha pont olyan ostobák akkor el kéne érned, hogy kevesebb legyen közülük a környezetedben. Egyébként hány éves vagy?

2013. jún. 10. 16:39
 13/13 A kérdező kommentje:
30
2013. jún. 11. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!