Elegem van ebből. Mit tegyek?
Először is döntsd el, hogy mit akarsz, és mi zavar? Az zavar hogy nincs barátod, vagy az zavar, hogy a családod erről beszél?
Ha nem vagy megelégedve a külsőddel, akkor változtass rajta: sportolj, hogy izmos feszes legyél, menj el fodrászhoz változtass a frizurádon, használj egy pici sminket, körömlakkot, fríssítsd fel, variáld át a ruhatárad!
Ha ez ilyen könnyen menne megtenném de nem tudom.
Egyrészt dagadt is vagyok de nem tudok lefogyni (kivizsgáltak) pedig próbálkoztam már egy párszor. Annyira nem durva de nagyon rosszul érzem magam miatta. A smink nem az én világom, nem szeretem ha valaki nagyon sminkeli magát na meg nekem nem áll jól, ahhoz is szép arc kell.
Zavar az is, hogy nincs meg az is, hogy erről beszélnek. Kb úgy, mintha én nem tudnám...
Tudod, nem akarásnak,, nyögés a vége, és nálad most ez áll fenn. Javasoltam pár dolgot,gondolkodás nélkül mindet elutasítottad.
Nem tudsz lefogyni mert kivizsgáltak-mit vizsgáltak, mit állapítottak meg, miért nem kezelik. Nem azz mondtam, hogy csont sovány legyél, hanem azt hogy feszes, sportos.
Nem azt mondtam, hogy kenj magadra egy festékpalettát, hanem azt hogy próbálj ki egy pici sminket.
De ha neked jobb hisztizni és sajnáltatni magad , ahelyett hogy tennél valamit magadért, akkor tedd azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!