Ti hogy oldjátok meg hogy ne maradjon minden az utolsó pillanatra?
Nem tudok előre tervezni, így minden programra amit betervezek utolsó pillanatba szervezek le gyakorlatilag mindent.
Pl van 1 vacsora v városnézés v nyaralás amit már elterveztem előre vagy le is foglaltam ami a tervezéskor még pont jónak tűnik minden okés később meghiúsul v majdnem meghiúsul. Pl nem tudok eljönni pont a munkából v pont szakítok a bnőmmel és pont nincs kivel menni..
Utóbbi időben több ilyen előre kifizetett kajálást buktam el ilyen ügyek miatt, akkor most nemrég szakított a bnőm és lehet h bukom a nyaralást is amit még közösen vettünk.. de keresni se keresek senkit addig hanem mindig az utolsó nap szoktam akkor meg vagy összejön v nem..
Vagy pl suliba kell egy beadandó és akkor 1 hónapom lenne h megirassam vkivel de ellustulom h van még idő és az utolsó nap meg alig találok vkit extra drágán aki megírja sos-be..
Ti nem szoktatok így járni?
Most viccelsz? A te készülékedben van a hiba. Legalábbis az utolsó két esetnél biztos. Miért nem keresel előbb embert a nyaralásra? Miért nem TE írod meg a beadandót??? Miért az utolsó pillanatban keresel rá embert?
Olyan előfordul hogy valakinek közbe jön valami és lemondja a programot, mondjuk tehetné előbb is, mint az utolsó pillanatban, de hát ilyen mindenkinek becsúszik...
"suliba kell egy beadandó és akkor 1 hónapom lenne h megirassam vkivel de ellustulom h van még idő és az utolsó nap meg alig találok vkit extra drágán aki megírja sos-be.."
Hát ezért aztán van értelme suliba járnod.
Nem lenne egyszerűbb venni egy hamis diplomát?
Persze, nekem minden természtes :D
jó szétszórt vagyok de nem baj :D
Ne haragudj, de ezeken csak akkor tudsz segíteni, ha összeszeded magad.
Mi az, ami miatt nem tudsz megírni egy beadandót? O.o
Ha szakítasz a barátnőddel, vidd el egy közeli rokonod vagy barátod magaddal, vagy menj egyedül.
mert mondjuk lusta vagyok :D
halogatom, nem tudom megcsinálni , későn kezdem el kérdezgetni h ki segítene stb.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!