Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor engedtétek ezt meg?

Mikor engedtétek ezt meg?

Figyelt kérdés

Ti/titeket mikor engedtétek el a gyereketeket/engedtek el bálba vagy discoba??

Köszönöm.

2009. okt. 7. 19:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Én nem diszkóba meg hasonló helyekre járok (még csak az kéne... pff...), hanem a szomszéd városba egy placcra a haverokkal. 15 éves korom óta vagyok kiengedve péntek-szombaton, általában 11ig, de van, hogy bennalszok egyik barátnőmnél.
2009. okt. 7. 20:34
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Engem 15 éves koromban. Sulibál volt az első, aztán kb. kéthetente mehettem el max. éjfélig szombatonként a helyi diszkóba (kisváros).
2009. okt. 7. 20:46
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
17 voltam amikor engem elengedtek, én sem fogom hamarabb a lányomat elengedni.
2009. okt. 7. 20:51
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Engem hamar elengedtek,habár nem sokáig és csak a nővéremmel..aztán lett egy idősebb barátom én 14 voltam ő 19 és elengedtek vele..megbíztak bennem..jól tették..akkor "kiéltem"(csak táncoltam azt is normálisan) magam a bulizás terén!!

Nem ittam alkohol,nem cigiztem,nem drogoztam..jóó apum gyakran rám nézett mert taxis..szóval óránként leellenőrzött:D

22éves vagyok 2 barátom volt..egy 1.5 és most 4.5éve..tervezzük az esküvőt,a babát...nem vágyok a bulizásra,nem iszok(max szilveszterkor egy pohárral)..

Én teljesen elégedett vagyok anyumék nevelésével!!

Ja és egy olyan városban élek ahol mindenki ismer mindenkit..adják az infót a szülőknek..egy olyan helyre nem tudtam menni ahol nem anyum vagy apum ismerőse lett volna a pultos..szóval én elég rendesen le voltam ellenőrizve..

Mondjuk én a gyerkőceim itt Írben nem fogom elengedni 18éves koráig..utána is csak ha barátja lesz akkor...

2009. okt. 8. 01:49
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

asszem olyan 16-17 éves koromtól mehettem bulizni akár egész éjszakára is, de inkább csak nyáron. suliidőben meg kéthetente kedden volt a kedvenc bandám koncertje, elmehettem, még ha éjfélre is értem haza :)

anyukám nagyon jófej. :)

2009. okt. 8. 10:59
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Elsős gimisen, de csak olyan discoba, ami "sulibuli" volt, csütörtökönként. Persze mindig voltak külsősök is, nem csak sulisok. Barátnőmmel mentünk,és általában náluk aludtunk, onnan mentem másnap suliba. Olyan 2ig voltunk.

Mindig bementem suliba, soha nem kerültem rossz helyzetbe. Anyum bízott bennem. Soha nem vertem át, azt is elmondtam rendszerint hogy mit ittam. Mondjuk részeg nem voltam, inkább csak ittas.

2009. okt. 8. 11:50
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
16 évesen engdtek el először discóba.
2009. okt. 8. 13:02
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
Én 17 évesen kezdtem bulizni járni, korábban nem igényletem. Havi egyszer kétszer mentünk és a szüleim megbíztak bennem. Ilyenkor a barátnőmnél aludtunk és az ő szüleitől indultunk bulizni. Nem kellett időpontra hazamennünk,de azt mindig tudták,hogy hova megyünk.
2009. okt. 8. 13:57
 19/20 anonim ***** válasza:
66%
Mért kell azt lepontozni aki az igazságot írja?!
2009. okt. 8. 17:56
 20/20 anonim ***** válasza:

engem 15 éves koromban az unokatesomékkal

télleg miért kell lepontozni? ha nem értesz vele egyet nem lepontozni kell...

2009. okt. 10. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!