Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor engedtétek ezt meg?

Mikor engedtétek ezt meg?

Figyelt kérdés

Ti/titeket mikor engedtétek el a gyereketeket/engedtek el bálba vagy discoba??

Köszönöm.

2009. okt. 7. 19:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Elsős voltam gimiben, de csak kéthetente mehettem, egészen érettségiig.
2009. okt. 7. 19:43
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Én a lányomat 17 évesen mert én megbiztam benne hogy nem csinál hülyeséget és csak fél 11-ig lehetett kint.
2009. okt. 7. 19:43
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
16. szülinapom előtt már mehettem, átlag havi egyszer, nyáron kicsit gyakrabban. Mindig tudják kivel/kikkel vagyok, és általában egyik barátnőm apukája jött/jön értünk hajnali 3 körül. Most már az se baj, ha 4-fél5felé érkezem taxival. 17 és fél éves vagyok most és lány.
2009. okt. 7. 19:54
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem már 14 éves koromban elengedtek a nővéremmel (aki akkor 16 volt). Átlagban 22-re, éjfélre kellett hazaérnünk.

Aztán később már maradhattunk a bulik végéig, hajnalig.

22/L

2009. okt. 7. 19:58
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

17 évesen? Az azért szerintem enyhén szólva is túlzás...

Nekem még kicsi gyerekeim vannak, de engem már 14 évesen elengedtek a helyi discoba (mondjuk faluban, nem városban) és éjfélre kellett otthon lennem. 18 éves koromig éjfélig maradhattam ki szombatonként.

2009. okt. 7. 20:02
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
19:43-as vagyok a 17 éves.Én a lányomat azért engedtem ki csak akkor mert mi nem éppen a legbiztonságosabb helyen laktunk(Bp.8 ker)Persze ma már mehet hajnalig is és már nem ott lakunk.
2009. okt. 7. 20:09
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Középiskola első osztályától kezdve majdnem minden pénteken mehettem a helyi discoba. Ugyan faluról beszélünk, viszont a környék egyik legjobb, leghíresebb discoja (még mindig, bár most ha fizetnének se mennék, az én fiatalkoromban sokkal jobb volt) Kb 20 percre laktunk tőle, mindig tudták kikkel vagyok (ugyanaz a 3-4 fő barátnői kör). Először éjfél-1 között kellett otthon lennem, aztán fokozatosan tolták ki félórákkal, egészen a buli végéig akár.
2009. okt. 7. 20:10
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
bennem mindig is megbízott az anyukám,bármit megengedett,sosem éltem vissza vele,ezért is van,h. szinte mindenhová elmehetek.14 éves vagyok és elmehetek diszkóba bármeddig...
2009. okt. 7. 20:19
 9/20 anonim ***** válasza:
75%
utolsó vagyok... nem is élek ezzel vissza,nem csinálok hülyeséget,és sosem hazudok
2009. okt. 7. 20:20
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
14évesen akkor is durva!!! Még ha nem élsz vissza a helyzettel akkor is.Engem 16évesen engedtek el éjfélig.Anyukám mindig értem jött.Aztán nekem is szépen lassan kitolták.
2009. okt. 7. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!