Mit tegyek? Elfogyott a turelmem.
4 eve vagyunk egyutt a baratommal, 3 eve egyutt elunk.
Az exekkel van a baj... Valaki a multjabol allandoan megjelenik es baratkozni akar vele.(Kedves,nagyon jokepu es sikeres vallalkozo) Eloszor attol volt baratnojetol kapott sms-eket,aki elottem volt a parja (kb 2 honapig), eleinte valaszolt, semleges valaszokat, nem akart bunko lenni,aztan megkertem,h legyen eleg,mert a lany ugyis tobbet akar majd,hat igy is lett, csak jottek sorra a `miert nem valaszolsz?` uzenetek.
Most pedig egy olyan ex baratnoje irt neki az iwiw-en,akivel mar kb 6 eve szakitottak. Ugy tudtam meg, h gep elott ult,de telefonalt en meg odanyultam es rakattintottam. Nagyon kiakadtam...megmondtam neki,h elegen van ebbol, tudom,h a nok tobbsegeben nincs buszkeseg es annak ellenere is nyomulnak,h mar kidobtak oket, de ami a sok az sok! Megmondtam neki,h ha szeretne kapcsolatot tartani az exeivel,akkor csinalja, de nelkulem. Azota nagyon bizonyitani akarja,h en kellek neki es nem erdeklik az uzenetek,de en rettegek,h ki lesz,aki felbukkan a kovetkezo pillanatban!
Mit tegyek?
A volt hazastarssal valo baratsagot meg megertem , de itt nem errol van szo.
A masodik ex,aki legutoljara jelentkezett 9 evvel idosebb nalam (en 24), egyedulallo no,akivel nemreg volt szerencsem osszefutni egy koncerten, csak annyit hallottam,`h nezd mar, o a volt baratom, o pedig gondolom a csaja`, a kovetkezo pillanatban nekemrugtak egy uveget. Na most megkereste a baratomat nyalas dumaval. Megneztem a not iwiw-en, minden kepen bikiniben pozol es ala van irva,h milyen boldog...
Ha egy ilyen no irna a ferjeiteknek,barataitoknak akkor ti azt nyugodtan elturnetek :S
Nem egészen értem, mi köze ennek a dolognak a tartáshoz.
(Hacsak az nem, hogy bennem lenne annyi tartás, hogy ilyen dolog miatt nem balhézok, mert az csak a bizonytalanságomat árulja el)
Gondold már végig. Megszeretsz valaki, szereted az emberi tulajdonságait, jókat tudsz vele beszélgetni. És szerelmes vagy. Aztán a szerelem elmúlik, egy nap egymásra néztek és azt mondjátok, ennek vége, inkább hagyjuk abba. De attól annak az embernek a tulajdonságai nem változnak meg, ugyanúgy lehet vele beszélgetni, emberileg ugyanúgy szeretheted.
Miért kéne megszakítani vele a kapcsolatot? Miért félsz te ettől? Csak azért, mert te nem vagy biztos magadban.
Ugy latom nem voltam ertheto:
- a sztori hetvegen tortent, azota eloszor tegnap hoztuk fel a temat, nem volt veszekedes, se akkor se most. Mindketten egyet ertunk abban,h nincs szuksegunk az exek baratsagara egy-egy viharos kapcsolat utan.
- a no szerette volna ujra megprobalni a baratommal 6 evnyi teljes szunet utan.
- en azt gondolom,h ha egy ferfi egyertelnuen egy no tudtara adja,h mar nem erez iranta semmit, akkor a noben lehetne annyi tartas,h ezt elfogadja ezt es nem kap verszemet es kezdi el zaklatni a ferfit.
Mindenki maskepp latja a dolgot, plane akkor,ha ez epp vele tortenik meg.
Koszonom a valaszokat. Legfokeppen azoknak,akik nem kioktatni akartak, es nem tamado jelleggel valaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!