Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elfogyott a turelmem.

Mit tegyek? Elfogyott a turelmem.

Figyelt kérdés

4 eve vagyunk egyutt a baratommal, 3 eve egyutt elunk.

Az exekkel van a baj... Valaki a multjabol allandoan megjelenik es baratkozni akar vele.(Kedves,nagyon jokepu es sikeres vallalkozo) Eloszor attol volt baratnojetol kapott sms-eket,aki elottem volt a parja (kb 2 honapig), eleinte valaszolt, semleges valaszokat, nem akart bunko lenni,aztan megkertem,h legyen eleg,mert a lany ugyis tobbet akar majd,hat igy is lett, csak jottek sorra a `miert nem valaszolsz?` uzenetek.

Most pedig egy olyan ex baratnoje irt neki az iwiw-en,akivel mar kb 6 eve szakitottak. Ugy tudtam meg, h gep elott ult,de telefonalt en meg odanyultam es rakattintottam. Nagyon kiakadtam...megmondtam neki,h elegen van ebbol, tudom,h a nok tobbsegeben nincs buszkeseg es annak ellenere is nyomulnak,h mar kidobtak oket, de ami a sok az sok! Megmondtam neki,h ha szeretne kapcsolatot tartani az exeivel,akkor csinalja, de nelkulem. Azota nagyon bizonyitani akarja,h en kellek neki es nem erdeklik az uzenetek,de en rettegek,h ki lesz,aki felbukkan a kovetkezo pillanatban!

Mit tegyek?

2009. okt. 7. 15:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16.05-ös vagyok. Igen, tartom a volt férjemmel a kapcsolatot, egy-egy ünnepi sms vagy telefonhívás erejéig. Az természetes, hogy nem vagy nyugodt ilyenkor, de ha a párod egy-egy ilyen sms-re megingatható, akkor bárki, bárhol el tudja csábítani.... De egyébként az ilyen nyomulós nőket nem is szokták szeretni a pasik. A második férjemnek is okozott fejfájást, hogy néha küldünk a volt férjemmel sms-t egymásnak (szigorúan ünnepekkor), de megértette, hogy 10 évnyi házasság után az életem részét képezi a volt férjem is.
2009. okt. 7. 16:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja én a második 16.05-ös voltam és az előző. :)
2009. okt. 7. 16:35
 13/20 A kérdező kommentje:

A volt hazastarssal valo baratsagot meg megertem , de itt nem errol van szo.

A masodik ex,aki legutoljara jelentkezett 9 evvel idosebb nalam (en 24), egyedulallo no,akivel nemreg volt szerencsem osszefutni egy koncerten, csak annyit hallottam,`h nezd mar, o a volt baratom, o pedig gondolom a csaja`, a kovetkezo pillanatban nekemrugtak egy uveget. Na most megkereste a baratomat nyalas dumaval. Megneztem a not iwiw-en, minden kepen bikiniben pozol es ala van irva,h milyen boldog...

Ha egy ilyen no irna a ferjeiteknek,barataitoknak akkor ti azt nyugodtan elturnetek :S

2009. okt. 7. 17:36
 14/20 A kérdező kommentje:
...en teljsen mas ember vagyok, mar csak presztizsbol sem csinalnek magamrol hasonlo kepeket es irogatok a volt barataimnak, egyikojukkel sem vagyok haragban,ha osszefutunk leallunk par szora, de mindegyikonk eli a sajat eletet.
2009. okt. 7. 17:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
No de most őszintén, miért tetted fel a kérdést? Milyen ötletet vársz? Szinte mindenki azt írja, hogy ne féltékenykedj ilyeneken, mert a kapcsolatod rovására mehet. A párod az értésedre adta, hogy Te kellesz neki. Ha nem hiszel neki, akkor keresd fel az exeket és mondd el nekik, hogy ne írogassanak, ne hívogassák a párodat, mert ő csak a tiéd.... Vagy akkor még ma hagyd ott a párodat. Ezen kívül mit lehet mondani. Bocsi, nem szekálni akarlak, csak mereven elutasítod a tanácsokat, amiket adtunk.
2009. okt. 7. 18:50
 16/20 anonim ***** válasza:
A 2.válaszoló vagyok.Én is házasságban élek(37 éves vagyok),2 gyerekem van,egy ex férjem,és 3-4 olyan ex barátom,akikkel ha nem is napi szinten,de tartom a kapcsolatot.Olyan szinten,h van,h kávézni megyünk,de van,h ebédelni.Mindenkinek írtam amikor megszületett a 2.babám,és ők is írnak,ha vmi fontosabb esemény történik az életükben.A férjem exe-it is ismerem,de vagyok kiakadva,ha keresik.Sőt,nálunk is volt olyan,h mivel évekre eltűnt a lány,és nem tudta,h mi történt vele,simán bepróbálkozott.De egy pillanatig sem gondoltam azt,h a páromat elveheti...
2009. okt. 7. 19:33
 17/20 A kérdező kommentje:
18.50- nem tudom,h te mit olvasol,de nem utasitom el mereven a tanacsokat, azokra hallgatok,akik azt irtak,h nyugodjak le, de valoban kotom magam ahhoz,h ez nem normalis dolog! Egy noben lehetne ennyi tartas!
2009. okt. 8. 10:18
 18/20 anonim ***** válasza:
18.50 vagyok. Akkor jókora ellentmondás van benned, mert akkor csak látszólag nyugszol meg, de legbelül nem. De tudod mit, tedd amit jónak látsz, aztán majd kiderül, mi lesz a vége...
2009. okt. 9. 07:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem, mi köze ennek a dolognak a tartáshoz.

(Hacsak az nem, hogy bennem lenne annyi tartás, hogy ilyen dolog miatt nem balhézok, mert az csak a bizonytalanságomat árulja el)

Gondold már végig. Megszeretsz valaki, szereted az emberi tulajdonságait, jókat tudsz vele beszélgetni. És szerelmes vagy. Aztán a szerelem elmúlik, egy nap egymásra néztek és azt mondjátok, ennek vége, inkább hagyjuk abba. De attól annak az embernek a tulajdonságai nem változnak meg, ugyanúgy lehet vele beszélgetni, emberileg ugyanúgy szeretheted.

Miért kéne megszakítani vele a kapcsolatot? Miért félsz te ettől? Csak azért, mert te nem vagy biztos magadban.

2009. okt. 9. 08:40
 20/20 A kérdező kommentje:

Ugy latom nem voltam ertheto:

- a sztori hetvegen tortent, azota eloszor tegnap hoztuk fel a temat, nem volt veszekedes, se akkor se most. Mindketten egyet ertunk abban,h nincs szuksegunk az exek baratsagara egy-egy viharos kapcsolat utan.

- a no szerette volna ujra megprobalni a baratommal 6 evnyi teljes szunet utan.

- en azt gondolom,h ha egy ferfi egyertelnuen egy no tudtara adja,h mar nem erez iranta semmit, akkor a noben lehetne annyi tartas,h ezt elfogadja ezt es nem kap verszemet es kezdi el zaklatni a ferfit.

Mindenki maskepp latja a dolgot, plane akkor,ha ez epp vele tortenik meg.

Koszonom a valaszokat. Legfokeppen azoknak,akik nem kioktatni akartak, es nem tamado jelleggel valaszoltak.

2009. okt. 9. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!