Elfogyott a tejem, babám eddig cicin aludt el, ezek után is fogom tudni azért cicin altatni? 8 hós.
Eddig sem volt sok tejem, de 8 hónapig sikerült csak anyatejjel táplálnom a kisbabámat. (vagyis nem tápszerrel).
Ennek örülök, mivel mindig nagyon nehezen volt tejem, ezért amikor csak tudtam, ciciztettem a további ingerek miatt, hogy maradjon még elegendő tejem.
Azonban most elfogyott, de a babám eddig cicin aludt, most is, ezek után is fog azért?
Nspközben kétszer alszik ugyanabban az időpontban, nekem nagyon kényelmes ez, ráteszem és két perc után már durmol.
:)
Köszönöm a válaszokat
1,5 éves a fiam, és 18 hetes terhes vagyok. Ő is cicin elalvós, de a napokban vettem észre, hogy totál elapadtam, tehát egy csepp sem jön már a ciciből. Egyelőre nem zavarja, szépen elcumizik rajta, inkább nekem kellemetlen néha.
Szóval szerintem a Te babádnak sem lesz gond, mert cumi helyett használja lényegében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!