Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elfogyott a tejem, babám...

Elfogyott a tejem, babám eddig cicin aludt el, ezek után is fogom tudni azért cicin altatni? 8 hós.

Figyelt kérdés

Eddig sem volt sok tejem, de 8 hónapig sikerült csak anyatejjel táplálnom a kisbabámat. (vagyis nem tápszerrel).

Ennek örülök, mivel mindig nagyon nehezen volt tejem, ezért amikor csak tudtam, ciciztettem a további ingerek miatt, hogy maradjon még elegendő tejem.

Azonban most elfogyott, de a babám eddig cicin aludt, most is, ezek után is fog azért?

Nspközben kétszer alszik ugyanabban az időpontban, nekem nagyon kényelmes ez, ráteszem és két perc után már durmol.

:)

Köszönöm a válaszokat

2011. nov. 8. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ez pont fordítva volt, volt tejem, csak a fiamnak nem kellett, csak 9 hónapos koráig, De mivel egy éves koráig a dokinéni javasolta a tápszert, így kapott cumisüvegből, és azzal aludt el...Szerintem először próbáld meg egy kis cici egy kis cumisüveg kombinációt, azt jussatok el a cumiig. Fiam csak akkor kér cumit, ha megy aludni, szóval nem vészes a dolog, igaz most lesz 2 éves.
2011. nov. 8. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
nem, a cumisüveg nálunk már nincs, tanulópohárból iszik már régóta. Az étrenddel nincs baj, mert tudom etetni csak szeretném továbbra is cicin altatni, és tudom-e úgy, hogy már nincs tejem?
2011. nov. 8. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:

1,5 éves a fiam, és 18 hetes terhes vagyok. Ő is cicin elalvós, de a napokban vettem észre, hogy totál elapadtam, tehát egy csepp sem jön már a ciciből. Egyelőre nem zavarja, szépen elcumizik rajta, inkább nekem kellemetlen néha.

Szóval szerintem a Te babádnak sem lesz gond, mert cumi helyett használja lényegében. :)

2011. nov. 9. 13:03
 4/5 xStefix ***** válasza:
Persze, ha őt nem zavarja, hogy nem jön belőle tej, akkor nyugodtan alhat rajta tovább is. Tényleg kényelmes módszer. :)
2011. nov. 9. 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:
jajj tényleg?? nagyon köszönöm, most megnyugodtam :)
2011. nov. 9. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!