Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontos az iskolai...

Mennyire fontos az iskolai végzettség, munkahely, munkavégzés a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Véleményetetekre vagyok kíváncsi hogy egy komoly párkapcsolatban,házasságban mennyire,hogy van jelentősége?
2009. okt. 7. 10:40
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Általában a keresetek közötti különbség okoz gondot. Mert a keveset kereső félnek hamarabb elfogy a pénze, és akkor kezdődik a követelőzés (teljesen mindegy hogy intézitek a pénzügyeket, közös kassza, külön, előbb-utóbb fel fog tűnni a másik -gazdagabb- félnek).... Nem egy kapcsolatot láttam már ami emiatt ment szét.
2009. okt. 7. 21:07
 32/32 anonim ***** válasza:

a párom elég szerény körülmények között élt, mielőtt összeköltözött velem. én mondhatni jómódú családból származom, bár ez sosem külsőségekben mutatkozott meg. nincs plazmatévénk, autónk, mosogatógépünk, de sosem kell amiatt aggódnunk, h miből fizessük ki a számlákat. sok embernek viszont mindezek megvannak, de kérdéses, hogy mit esznek holnap...

nem zavar, hogy a párom milyen anyagi helyzetben van, az viszont sokkal jobban zavarna, ha nem lenne diplomája, ha már nekem is van. bármiről tudunk beszélgetni, tanulunk egymástól. (ő közgazdász, és bölcsész) vannak dolgok, amikhez én vagyok hülye, és ő elmagyarázza, és fordítva.

nekem ez nagyon fontos.

a többi részletkérdés. a legfontosabb, hogy szellemileg egy színvonlaon legyünk, a többit megoldjuk :)

2009. okt. 8. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!