Mennyire fontos az iskolai végzettség, munkahely, munkavégzés a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Véleményetetekre vagyok kíváncsi hogy egy komoly párkapcsolatban,házasságban mennyire,hogy van jelentősége?2009. okt. 7. 10:40
11/32 anonim válasza:
Azért mondjuk Dávid Ibolya furin nézne ki, ha pl. egy kőműves segédmunkás felesége lenne, de Bajnai Gordonka sem lenne előnyös egy takarítónői állást betöltő asszonykával.
12/32 A kérdező kommentje:
Értem mit akartál ezzel írni Kedves elöttem válaszoló :)
De azért azt gondolhattad h átlagos és nem parlamanti személyekre vagyok kíváncsi.Elég egyértelmű hogy az ilyen ismert "nagydobra vert"embereknek nem lehet akármilyen párja :D
2009. okt. 7. 11:45
13/32 anonim válasza:
A végzetség nem fontos, a lényeg, hogy egyénragu partnerként kezeljétek egymást. Egy szakmunkás is lehet eszes, ügyes. És a két diplomás is lehet, buta, alpárid.
Nem a végzetség teszi az embert.
14/32 anonim válasza:
Szerintem a végzettség akkor fontos, ha nem kiforrott állapotukban ismerik meg egymást. Ha már "kész" vannak, akkor lehet tök jól kijönnek, de ha mondjuk egyik félbehagyja a középiskolát, a másik meg befejezi aztán elmegy még valami jó nevű egyetemre is, akkor elég valószínű, hogy gondok lesznek, mert amelyik félbehagyta, nem biztos, hogy fejlődik, majd stagnál azon a szinten, a másik meg folyamatosan fejlődni fog és esetleg túlzottan elhúz. Nekem volt ilyen, hogy jól megvoltunk, de aztán én tovább léptem meg mentem előre, haladtam a kedves meg megmaradt az előző szintjén, és már nem tudtam vele beszélgetni egy jót, sokkal műveltebb voltam, talpraesettebb és a végén teljesen kiábrándultam belőle. Nem az zavart, hogy napközben csempézik, hanem az, hogy intellektuálisan totál lemaradt mögöttem és nem tudtam vele közös hangot találni, ráadásul olyan dolgokról okoskodott, amiről fogalma sem volt, én meg nap mint nap azzal érintkeztem.
15/32 anonim válasza:
A párom fő iskolai végzetséggel rendelkezik, és én meg egy mezei szakmával rendelkezem. Az elmúlt tíz év alatt soha nem okozott ez gondot a kapcsolatunkban.
16/32 anonim válasza:
Kedves kérdező!Ugyanúgy írhattam volna az XY cég vezérigazgatónőjét, vagy mucsaröcsögei Pista bácsit is, akik nem közéleti személyiségek.Lehet, hogy csak egy kis jókedvet akartam vinni az olvasgatásba, ettől még nem kell lepontozni.Nem tűnik olyan véresen komoly kérdésnek.Bocsi()
17/32 anonim válasza:
Végzetség?
Mit, számit az?
Van, aki két diplomával bolti eladó.
Van, aki szakmunkás bizonyítvánnyal jól menő tehetős vállalkozó.
Nem mindegy ki honnét viszi ha a családba a pénz? Beszélgetni meg rengeteg mindenről lehet, ez csak érdeklődési kör kérdése.
19/32 anonim válasza:
Engem is lepontoztak, dehát mindegy, mi attól úgy vagyunk,h nekem diplomám van 2 nyelvvizsgám, jó állásom(szerintem), párom pedig segédmunkásként dolgozik és csak szakmunkása van, de 4éve nagyon jól megvagyunk, együtt élünk és nem érdekel mit dolgozik...A nagypapámnak még 8általánosa se volt mégis élete végéig jól kijöttek a mamámmal(szegény papám már meghalt:((()
20/32 anonim válasza:
Nekem nagyon sokáig csak 10 osztály végzettségem volt, de a családi hátterem meg olyan, hogy nálunk mindenki nagyon művelt, ezért én nem éreztem magam hátrányban a diplomás pasiknál. Amúgy mostmár én is egyetemre járok. Nekem az a fontos, hogy a pasi értelmes, intelligens, művelt legyen, akkor nem számit, milyen iskolákat végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!