Megmagyaráznátok ezt nekem, hogy miért van ez így? Mai napig nem értem?
Ilyet meg nem tapasztaltam. De ha en nem akarnam, biztos szolnek, de persze nem a gyerek jelenleteben. Hogy ne bantsak meg senkit, azt mondanam, hogy ne kavarjuk be a gyereket azzal, hogy mindenki a nagyanyja. Masfelol, lehet az igazi nagyszuloket is megsertik ezzel.
Mi viszont forditottan akartunk ilyet. Parom egyke gyerek (fiu), nagyon kicsi a csalad. Lanyom az egyeduli unoka felejuk. Anyosomnak egy lanytesoja van, soha nem volt gyereke. Ot akartuk megtenni potnagyinak, mert paromat ugy szerette, mintha sajatja lett volna, egyebkent keresztanyja is. De o maga mondta, hogy nem, nem azert mert nem lenne szivesen a nagyanyja, de az igazi nagymama miatt is.
Ezt még én sem tapasztaltam.
Bár az egyik hozzászólásra reagálva azt be kell ismerjem, hogy férjemet is keresztapunak szólítja a keresztlányom. Egy rokonnal lettünk a keresztszülei anno. Mindkettőjüket így szólítja. A keresztanyja csak én vagyok!:) A keresztapja felesége maradt a keresztnevén. De ez nálunk azért alakulhatott így, mert mi töltjük be ezt a szerepet, az igazi keresztapja távol él, ritkán jönnek, míg a férjem 2 éves kora óta heti kapcsolatban van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!