Az exem a kollégám, akivel a mai napig egy légtérben dolgozom. Hogyan fogadnád a párodtól ezt a hírt?
Sziasztok!
Annyit kell tudni, hogy az előző barátom az egyik kollégám volt, a viszonyunk végig titkos maradt a többi munkatárs előtt, annak ellenére, hogy egy évig voltunk együtt. Nagyon sok problémánk volt, többszöri megbeszlési kísérletem ellenére sem jutottunk dűlőre, így szakítottam vele december elején. Az új barátomnak ezt még nem mondtam el, de mindenképpen szeretném, ugyanis az elmúlt egy év alatt torkig lettem a titkolózással meg fontosnak érzem, hogy tudja.
Az ex egyébként karácsony óta teper, mert meggondolta magát és mégis csak kellenék neki. Természetesen megmondtam neki, hogy van más férfi az életemben, úgy látszik, hogy lassan elfogadja.
A kérdésem az lenne, hogy ha te megtudnád, hogy a párod az exével dolgozik egy légtérben akkor hogyan reagálnál?
Előre is köszi a válaszokat!
26/n
Mióta vagytok együtt? Jobb lett volna ezt már az elején tisztázni.
Amúgy nincs belőle gond szerintem egy normális kapcsolatban. A párom is az exével dolgozik egy helyen. 3 éves kapcsolata volt, igaz nem titkolták. Azt hiszem tavaly előtt szült az ex, de utána újra együtt fognak dolgozni.
sehogy
velem van nem érdekel h kivel mit csinált előttem
akár munkatárs volt akár nem
az a múlt lezárt dolog, ennyi
Azt mondanám neki, hogy jó munkát kívánok.
Ha az ex valóban ex, és egy ember lezárta magában a múltat, akkor bármennyire is teper, nem jut sehova. Max. arra kell figyelni, hogy vad bosszújában ne tehessen keresztbe a munkájában. Esetleg kérje át magát egy másik részleghez, ha az ex nagyon fúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!