Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem a kollégám, akivel a...

Az exem a kollégám, akivel a mai napig egy légtérben dolgozom. Hogyan fogadnád a párodtól ezt a hírt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Annyit kell tudni, hogy az előző barátom az egyik kollégám volt, a viszonyunk végig titkos maradt a többi munkatárs előtt, annak ellenére, hogy egy évig voltunk együtt. Nagyon sok problémánk volt, többszöri megbeszlési kísérletem ellenére sem jutottunk dűlőre, így szakítottam vele december elején. Az új barátomnak ezt még nem mondtam el, de mindenképpen szeretném, ugyanis az elmúlt egy év alatt torkig lettem a titkolózással meg fontosnak érzem, hogy tudja.

Az ex egyébként karácsony óta teper, mert meggondolta magát és mégis csak kellenék neki. Természetesen megmondtam neki, hogy van más férfi az életemben, úgy látszik, hogy lassan elfogadja.

A kérdésem az lenne, hogy ha te megtudnád, hogy a párod az exével dolgozik egy légtérben akkor hogyan reagálnál?

Előre is köszi a válaszokat!

26/n

2013. jan. 21. 13:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodnék, hogy eddig miért nem mondta.
2013. jan. 21. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
sehogy, elvégre az exe... miért kellene bárhogy reagálnom? ismerek olyanokat akik együtt dolgoznak és régen egy pár voltak (egyébként pont emiatt nem kezdünk munkahelyi kapcsolatot), nincs belőle probléma, felnőtt emberek.. azt senki nem várhatja el, hogy hagyja ott az egyik fél az állását..
2013. jan. 21. 13:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt? Jobb lett volna ezt már az elején tisztázni.

Amúgy nincs belőle gond szerintem egy normális kapcsolatban. A párom is az exével dolgozik egy helyen. 3 éves kapcsolata volt, igaz nem titkolták. Azt hiszem tavaly előtt szült az ex, de utána újra együtt fognak dolgozni.

2013. jan. 21. 13:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

sehogy

velem van nem érdekel h kivel mit csinált előttem

akár munkatárs volt akár nem

az a múlt lezárt dolog, ennyi

2013. jan. 21. 13:44
 5/16 anonim ***** válasza:

Azt mondanám neki, hogy jó munkát kívánok.

Ha az ex valóban ex, és egy ember lezárta magában a múltat, akkor bármennyire is teper, nem jut sehova. Max. arra kell figyelni, hogy vad bosszújában ne tehessen keresztbe a munkájában. Esetleg kérje át magát egy másik részleghez, ha az ex nagyon fúr.

2013. jan. 21. 13:46
 6/16 A kérdező kommentje:
Még csak pár hete vagyunk együtt. Nyilván nem nyithattam ezzel az első randin...
2013. jan. 21. 13:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Az ex valóban ex. Én magamban már a szakításunk előtt lezártam őt, amikor a többszöri megbeszélések sem segítettek...
2013. jan. 21. 13:48
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem csinálnék belőle ügyet. Másfél évig dolgoztam az exemmel, teljesen átalakult a kapcsolatunk, kollegiális-baráti lett, semmi több. Emiatt nem félek az ilyen helyzetektől.
2013. jan. 21. 13:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Elfogadnám a helyzetet,elvégre van ilyen,nem is egy.
2013. jan. 21. 13:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha még pár hete vagytok együtt, akkor még valóban nem késő, ezzel nem indíthattál :) Szerintem ha egy ilyen dologból ügyet csinál jobb ha az elején kiderül, hogy ilyen
2013. jan. 21. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!