Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem a kollégám, akivel a...

Az exem a kollégám, akivel a mai napig egy légtérben dolgozom. Hogyan fogadnád a párodtól ezt a hírt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Annyit kell tudni, hogy az előző barátom az egyik kollégám volt, a viszonyunk végig titkos maradt a többi munkatárs előtt, annak ellenére, hogy egy évig voltunk együtt. Nagyon sok problémánk volt, többszöri megbeszlési kísérletem ellenére sem jutottunk dűlőre, így szakítottam vele december elején. Az új barátomnak ezt még nem mondtam el, de mindenképpen szeretném, ugyanis az elmúlt egy év alatt torkig lettem a titkolózással meg fontosnak érzem, hogy tudja.

Az ex egyébként karácsony óta teper, mert meggondolta magát és mégis csak kellenék neki. Természetesen megmondtam neki, hogy van más férfi az életemben, úgy látszik, hogy lassan elfogadja.

A kérdésem az lenne, hogy ha te megtudnád, hogy a párod az exével dolgozik egy légtérben akkor hogyan reagálnál?

Előre is köszi a válaszokat!

26/n

2013. jan. 21. 13:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az ex nm véletlen ex...nem érdekelne.

Az én párom exe még 5 év! távlatából is írogat neki pár havonta, keresi vele a kontaktust. A párom egyszerűen nem válaszol, ennyi. A világon semmi okom nincs a féltékenységre. Az sem érdekelne, ha beszélgetnének. Ha ő kellene neki, lett volna ideje visszahódítani. Az ex normál esetben nem fenyegetés.

2013. jan. 21. 14:07
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Már miért minősítene, hogy egy kollégámmal volt párkapcsaltom???

2013. jan. 21. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

Mert tabu.Kollegák, barátok, baráti társaságból.

De ha a pasidnak van egy csepp sütnivalója-lehet hogy nem fogja kimondani neked, de hogy betesz egy kategóriába az biztos.

Számomra komoly jellemhiba egyébként, ha valaki közvetlen kollegával(egylégterű) kezd.

2013. jan. 21. 14:37
 14/16 anonim ***** válasza:

ekkora ökörséget ....

már miért lenne tabu a dolog ?

az egylégtér lehet akár egy több ezer légköbméteres üzem is vagy szerelőcsarnok stb.... ahol akár 200-an is dolgozhatnak egyszerre

nekem soha nem volt tabu sőt a kapcsolataimnak a fele ezekről a helyekről volt

2013. jan. 21. 14:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Miért ne jöhetne valaki össze éppen a kollégájával vagy hány olyan helyzet van hogy barátokból lettek szerelmesek (bár nem értem milyen fordulat kell hozzá :)) Tabu például egy nő férfi. Nem egy kolléga vagy egy barát.
2013. jan. 21. 15:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Szóval nőS férfit akartam írni. De végül is egy átoperálttal sem járnék :)
2013. jan. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!