Mit tegyek, a férjem nem fogadja el a gyerekeimet, unokáimat, a szüleimet, minden össze jövetelkor megbánt valamivel, de legalábbis gondoskodik róla, hogy ne érezzem jól magam velük. Mm e. ár gondoltam a válásra, nem tudom jól tesze?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 15:28
11/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy megkérdezted tőle miért húzódik el az összejöveteleken? Mert lehet, csak kellemetlenül érzi magát, amiért nem vérszerinti családtag....
12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos,mindenegyes alkalom,mikor egy nagyobb családi összejövetel van,legyen az karácsony,vagy húsvét,minden alkalommal igy végződik.Ha nem lennének gyerekek,nem lenne senkim,úgy gondolom nem lenne neki semmi problémája.De vannak,és őket nem tudom és nem is akarom háttérbe szoritani miatta.Sajnos ez már sok éves probléma,ezért gondoltam,hogy ha ennyi év után sem tudjuk ezt megoldani ,akkor talán jobb lenne mindkettőnknek ha elválnának útjaink.Férjemnek is van egy gyereke,de ő nem foglalkozik az apjával,csak akkor keresi ha bajba van,vagy ha nincs pénze,mert éppen nem dolgozik,mégis ő a tökéletes számára.
Legyen,de becsülje meg azt,aki őt is megbecsüli.
2009. okt. 6. 21:08
13/16 A kérdező kommentje:
Szia.Én sem vagyok vérszerinti családtag neki,mégsem sértegetek senkit a családjából.
2009. okt. 6. 21:35
14/16 anonim válasza:
Olyan könnyen mondják mások, hogy téged is minősít, hogy vele élsz. Csak emberek nem látnak bele a belső dolgokba. Természetesen azon a véleményen vagyok, hogy hagyd el. Ezen ne is gondokodj. Jut még neked jobb is. 54 évesen még előtted áll legalább szép 30 év. Ne ilyenre pazarold. Ha majd pelenkázni kell téged, meg ágytálazni nem ő fog ott rostokolni melletted, hanem a gyerekek, unokák.
15/16 anonim válasza:
Igen, az lehet, amit előttem írt valaki. Úgy érzi, hogy kivülálló. Ha így van bátorítsd. Igyekezz mindenkihez odavinni, találj ki olyan témákat, amikről beszélhetnének,és kezdjél is bele a beszélgetésbe, hogy neki sikerüljön könnybben oldódni. Segíts neki kialakítani a kapcsolatokat. Másrészről én azt szoktam mondani adott esetben: Az anyós együtt jár a házassággal, apelláta tehát nincs. Ugyanezt mondhatod a helyzetedhez csiszolt változatban a párodnak.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves hozzászólásokat,de ennél már komolyabbra fordultak dolgaink.A válás ellen neki sincs kifogása,tehát magyarázatot ad a viselkedésére.
2009. okt. 7. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!