Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondja meg valaki, hogy ebben...

Mondja meg valaki, hogy ebben a szituban mit tegyek? Mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés

barátommal 4hónapja járunk.

Neki most vizsgaszünet van, 3-án szóbelizik, tegnap délelőtt ment el tőlem itt aludt 3éjszakát. Ma nem találkozunk, tanul. De beszéltünk ma és már kérdezte, hogy van-e kedvem átmenni hozzá, mert Ő volt itt sokat, most én következem.

Mondta hogy akár ma is mehetek, vagy holnap vagy holnapután, amikor nekem jó és ráérek.

Mondtam neki, hogy inkább tanuljon hétvégén, mert hétfőn szóbelizik, erre csak mosolygott és mondta hogy tanul, amennyit kell, és a hétvégén velem akar lenni.

Mennék én szívesen, csak nem akarom, hogy rámunjon, félek hogy unalmas leszek neki és megszokottá válik a dolog számára, és már nem fog érdekesnek találni, ha sok időt töltünk együtt.

Meg olvastam a neten, hogy olykor játszani kell az elérhetetlent. Ez mit jelent? Ha hív ne menjek át, vagy mondjam le a talikat? Vagy mit csináljak?

Ki mit tenne? És hogyan kerüljem el, hogy megunjon?

2013. máj. 30. 14:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan férfi, az elérhetetlennek látszó nő miatt csavarodik be be, van olyan, aki inkább az elérhetőséget díjazza. Férfije válogatja. Ha egy picit kéreted magad, nem rossz, de semmiképpen se ess át a ló túloldalára, mert visszaüthet. Válaszd az arany középutat. Menj, de ragadj rá.
2013. máj. 30. 15:02
 22/27 anonim ***** válasza:
Azért ne már az legyen a probléma, hogy azért akar veled lenni, hogy ne unatkozzon... Mi az alternatíva, azért legyen veled, hogy unatkozzon?
2013. máj. 30. 15:05
 23/27 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a taktikát és a játszmázást, annak sosincs jó vége. Hallgass a szívedre és cselekedj aszerint.
2013. máj. 30. 15:24
 24/27 anonim ***** válasza:

Ne taktikázz, add önmagad. :) Az a lényeg, hogy olyannak szeressen, amilyen vagy.

Én nem mennék át a hétvégén, vagy max 2 órácskára. Ha szerelmes valaki, szívesebben van a párjával, mint hogy tanuljon, de nagyon fontos az a vizsga. Vagy menj át estére, aludj ott, és reggel gyere el.

Aztán majd kedden megünneplitek a vizsgát. :)

2013. máj. 30. 18:38
 25/27 A kérdező kommentje:

köszi utolsó :)

az a baj, hogy ő ahhoz messze lakik, hogy csak átugorjak 1-2 órára... :( most gondolkodom, hogy mit csináljak, menjen, vagy sem...de nem tudok elég okos lenni.

anyumnak is mondtam ezt, ő azt mondta, csak van annyira felnőtt, értelmes ember, hogy eltudja dönteni, hogy mennyi tanulásra van szüksége. Amugy amikor itt volt nálam, akkor is tanult...

2013. máj. 30. 18:45
 26/27 anonim ***** válasza:

Menj át hétvégére! Ha akar, úgyis tud tanulni. Nekem élettársam volt, mikor érettségiztem, meg amikor szakvizsgáztam... Minden alkalommal tudtam tanulni, nem zavart a jelenléte!

A hülye női magazinokat meg hagyd a francba. Add önmagad, ne játszmázz!!!

2013. máj. 30. 19:54
 27/27 A kérdező kommentje:

most is skypeolunk. úgy döntöttem, hogyha ismét rákérdez a holnapi napra, hogy megyek-e azt mondom, hogy NEM és beállítok késő d.u. meglepire.

így korai délután tud még tanulni.

ha pedig nem kérdezi meg, akkor természetesen nem megyek meglepiből sem, max szombaton, vagy vasárnap

2013. máj. 30. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!