Mondja meg valaki, hogy ebben a szituban mit tegyek? Mi a helyes döntés?
barátommal 4hónapja járunk.
Neki most vizsgaszünet van, 3-án szóbelizik, tegnap délelőtt ment el tőlem itt aludt 3éjszakát. Ma nem találkozunk, tanul. De beszéltünk ma és már kérdezte, hogy van-e kedvem átmenni hozzá, mert Ő volt itt sokat, most én következem.
Mondta hogy akár ma is mehetek, vagy holnap vagy holnapután, amikor nekem jó és ráérek.
Mondtam neki, hogy inkább tanuljon hétvégén, mert hétfőn szóbelizik, erre csak mosolygott és mondta hogy tanul, amennyit kell, és a hétvégén velem akar lenni.
Mennék én szívesen, csak nem akarom, hogy rámunjon, félek hogy unalmas leszek neki és megszokottá válik a dolog számára, és már nem fog érdekesnek találni, ha sok időt töltünk együtt.
Meg olvastam a neten, hogy olykor játszani kell az elérhetetlent. Ez mit jelent? Ha hív ne menjek át, vagy mondjam le a talikat? Vagy mit csináljak?
Ki mit tenne? És hogyan kerüljem el, hogy megunjon?

Szia!
Szerintem eléggé túlreagálod ezt az egészet,lazábban kéne venned,és ha hív,átmenni hozzá.Elvégre ha nem szívesen lenne Veled,akkor nem is hívna.Szóval szerintem addig örülj,amíg hív,és használj ki minden adódó alkalmat,ne agyalj,ne görcsölj,csak élvezd a társaságát!Pont az nem tesz jót,ha folyton agyalsz,és játszmázni akarsz.Ne idióta női magazinokra hagyatkozz,inkább örülj,hogy a mostani barátod ilyen.
Egyébként ha őszinte akarok lenni,szívesen cserélnék veled.Ritka az olyan pasi,aki ennyire intenzíven kimutatja az érzéseit,és ennyire ragaszkodik a a barátnőjéhez.Örülj neki!

Te megkaptad őt 3 napig, s most neki azt akarod adni cserébe hogy elérhetetlen vagy...
Hát mit ne mondjak...
Ha én odaadnám valakinek magam s ezt adná cserébe tudod mit tennék?
Keresném tovább azt aki megbecsül s amíg nem találom dugnám a régit...

Így van ahogy írták nem kell ezt túlbonyolítani.
Ha vele akarsz lenni akkor menj. Mi 8 éve vagyunk együtt ebből már 4 éve együtt is élünk, most együtt is dolgozunk de nem tudunk egymásra unni.
Meg ezeknek a hülyeségeknek ne dőlj be és ne kezdj el taktikázni. Meg a vizsgákból sem kell annyira eldőlni, és nem találkozni. Ha egész nap otthon van akkor tud annyit tanulni is és veled is lenni hogy meglegyen az arany középút. Nálunk is volt ilyen régen hogy ma ne talizzunk mert holnap vizsga, tanulnom kell, még jobban nem tudtam odafigyelni. Később minidg jött addig míg tanultam netezett

Szerintem tök aranyos ez a fiú, örülj neki, hogy ilyen barátod van! A volt párommal csoporttársak voltunk, egy garzonban laktunk együtt, de sosem zavartuk egymást a tanulásban. Ha tanulni akartunk, egyikünknek sem volt zavaró a másik jelenléte, minden gond nélkül meg tudtuk oldani.
Menjél nyugodtan el hozzá a hétvégén. Felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mennyi idő kell neki a tanulásra.

És ugyanez érvényes arra is aki felülbírálná a döntésemet s helyette hozzna egy másik döntést... 14:51 voltam
A vizsga miatt elnézheted azt ha megkér ne megyen tali oké, ez fontos. Még az is belefér hogy nem kezdeményezel talit hanem hagyod tanulni, amúgy is a férfié a kezdeményező alapszerep. Na de hogy hív, s felülbírálod a döntését s nemet mondasz... Akár taktika akár más... Úgyis értelmezheti hogy nehéz helyzetben cserbenhagytad miközben ő melletted volt.
Ezek a taktikák akkor működnek ha valakivel nem olyan jó a kapcsolat hogy örökké tartson de jobb híján igyekszik a másik maga mellett tartani.
Ő hívott.
S ép az ilyen praktikáktól sokallhat be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!