Apa, anya,2 tesó és a lány pasija is ugyanabban a fürdővízben fürdenek. Véleményetek?
Unatkozol? Gondolom te tetted fel ezt a kérdést is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
... és utána még lehet egy jó csurgatott levest főzni belőle.
:)
Én azt nem értem az ilyen minek fürdik egyáltalán? Ennél konkrétan az is higiénikusabb lenne, ha csak megmosná a hajlatait és nem menne bele a már 2-3 ember által használt szennyvízbe...
Az, hogy anya-apa EGYÜTT fürdik vagy a lány és barátja, az még rendben van, de ilyet, hogy egymás után?
Többen írták itt, hogy az ő párjuk családjánál is ez volt a szokás. Ha nem mondjátok, esküszöm el sem hiszem, hogy ilyen létezik.
Mikor a szüleim kicsik voltak, még nem volt falun vezetékes víz, dézsában fürödtek, hideg vízben...DE még akkor is új vizet mertek minden gyereknek, pedig 5-7 vagy több is volt akkoriban ugye! Meg még a nagyszülők is ott éltek...
Én se tartom ezt jónak, de nekem is voltak hasonló ismerőseim!
Még fiatal koromba (10-15 éve) ismertem őket!Minden szerdán és szombaton fürödtek. Olyan sorrendben, hogy: Kislány (8éves), kisebbik fiú (12 éves), nagyobbik fiú (15 éves), anya (kb.40 éves), majd az apa (kb. 42 éves).
Mikor kicsik voltunk, volt, hogy együtt fürödtünk az öcsémmel a kádban. Kb. 10 éves koromig.öcsém akkor még ovis volt. Persze, ha nagyon piszkosak voltunk, akkor azért anyu letusolt bennünket a kádban és utána engedte ki a fürdővizet. Olyan jókat játszottunk benne.Majd jött apa .. ő volt a kiszállító ember :-) megtörölt bennünket viccelődve majd pizsi osztás. Mi még picit tévézhettünk, addig ők meg anyával megfürödtek együtt a mi vizünkben (ami nem volt retkes )De nem mindig ők sem együtt fürödtek.
volt az a pont, mikor anyu mondta, hogy na lassan elkezdek majd úgy is nővé érni, természetesen megszűnt a közös fürdés és a szoba is . Ennek már több mint 15 éve.
A feltett kérdés számomra gusztustalan.Az még oké, hogy a 2 tesó, ha még kicsik együtt fürdenek, ebben max megfürdik az egyik szülő vagy éppen mindkettő. az megint más ha a 2 tesó már akár ivarérett, menstruáló. Akkor együtt se fürödjenek, de más se a vizükben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!