Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik nem vezeti...

Szerintetek melyik nem vezeti a hutlenségi skalát? Vagy 50-50%? Kérlek irjatok nemet és kort is, es azt is hogy miért ez a véleményed!

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 22:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#8 ez akkora baromság, hogy csak na.

Ha van 5 pár, és az egyik nő lefekszik 3 pasival, akkor az 5 nőből csak egy a csalfa, míg az 5 férfiből 3.

2013. máj. 29. 08:13
 12/21 anonim ***** válasza:

Látom megjöttek a feminista férfigyilkosok!...

Nőként szerintem a nőkvezetnek, több esetben látom ezt!

Ja, 23/l

2013. máj. 29. 08:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést egy olyan oldal olyan kategóriájában tetted fel amit döntő többségben unatkozó háziasszonyok és gyesen lévő anyukák olvasgatnak, szóval itt férfi csak utolsó gazember lehet.
2013. máj. 29. 08:41
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Digo, itt a háziasszonyok vannak. A gyesen lévő anyukák a "gyereknevelés" topikban gügyögnek egymásnak. Pocak, cici, szopikázik, fürcsi, tejcsi...
2013. máj. 29. 09:04
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Én munkanélküli pályakezdő vagyok, nem háztartásbeli anyuka, válaszolhatok? :)

Párom azt mondja szerinte a férfiak, mert ezt tapasztalta. Az összes (!!!) haverja és még a testvére is csalta meg a barátnőjét, akivel hosszú kapcsolatban van. 22F

Szerintem is a férfiak, mert sajnos én is tudok ezekről a megcsalásokról. Ezzel ellentétben, a barátnőimnek csak egy része vallott be nekem megcsalást, ez persze jelentheti, hogy nem vallják be, de azért tudjuk, hogy ritka az a nő, aki be tudja fogni a száját (már bocs csajok :D).

Illetve míg én 4 éven át hűséges voltam az exemhez, ő a 4. évforduló előtt egy hónappal megcsalt (1 évvel a szakítás után bukott le egy béna facebook bejegyzéssel).

Egyik ismerősöm pasija is csalja a barátnőjét jelenleg, és bár tud róla a csaj, van olyan buta, hogy nem hagyja ott mert szereti.

Párom munkatársa csak sms-ezget lányokkal, nekem ő sem a hűség mintaképe.

Párom megcsalta az exét (én bízom benne, hogy engem nem fog, elvégre engem szeret, azt a csajt meg nem szerette).

22L

2013. máj. 29. 09:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem mondani, hogy én évekig lelki szemetesláda voltam, mindenki nekem mondta el a titkát, szóval úgymond jól értesült vagyok sajnos :( csalódtam is sok emberben.
2013. máj. 29. 09:17
 17/21 anonim ***** válasza:
45%

Sajnos van egy rossz hírem!

50-50% !

Ugyanis hiába sulykoljátok, hogy a csúnya férfiak lépnek csak félre,

viszont minden félrekamatyhoz kell egy nő is!!

Amúgy az egyik barátnőm női fodrász, és ő mesélte, hogy szinte minden vendég büszkén meséli, hogy hogyan vágja át a férjét.

Erről ennyit!!

2013. máj. 29. 09:56
 18/21 anonim ***** válasza:
A környezetem alapján mennyiségre a férfiakat mondanám, bár nem sokkal (hál istennek magamat az üdítő kivételek közé sorolhatom). Viszont amelyik nők félrementek sokkal mocskosabban csinálták. Ismerek olyan nőt, aki a saját esküvőjén kefélt félre és olyat is aki a hároméves gyereke mellé cipelt fel egyszerre két-három faszit. Olyat is ismertem aki büszkén mesélte, hogy otthon szexmegvonással milyen jól tudja büntetni a férjét, miközben ő meg kufircol a Ferivel.
2013. máj. 29. 12:37
 19/21 anonim ***** válasza:
41%

Sajnos itt a legtöbb női válaszoló,

még az ismeretlenség mögé bújva is hazudik!!

2013. máj. 29. 13:11
 20/21 anonim ***** válasza:

A statisztikák szerint, amiket én olvastam valamivel a férfiak vezetnek, de elég csekély a különbség. Szerintem is forma-forma lehet az arány.

34/N

2013. máj. 29. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!