Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok párt találni?...

Miért nem tudok párt találni? Pedig nem akarok egyedül megöregedni, szeretnék majd férjet, gyerekeket.

Figyelt kérdés

Lassan 30 leszek és még egy komoly kapcsolatom sem volt. Fogalmam sincs miért.Ha tudnám, nyilván nem lennék egyedül. Voltak lehetőségek,de nem éreztem semmit a jelöltek iránt, se vonzalmat, semmit, pedig próbálkoztam hónapokig. Egyszerűen hidegen hagyott az egész. Így meg semmi értelme az egésznek. Ja, mielőtt írná valaki, nem a lányok "érdekelnek" szóval nem ez a gond...Ha meg egy fiú határozottabban közelít felém,ha látom rajta hogy ő odavan értem, megijedek és elmenekülök.Pedig annyira szeretnék már együtt lenni valakivel akit szeretek akivel alig várom hogy találkozzunk, de valamiért félek a meghittségtől vagy hogy közel kerülök valakihez. De így meg nem is alakul ki. Mit csináljak?Hiába van hobbim, jövök-megyek ide-oda, dolgozom, de kilátásom sincs semmire/senkire. Valahogy az van bennem hogy én egyedül vagyok, megszoktam, meg hogy úgyse jön össze se ezzel se azzal.Tök szar, hogy amikor kérdezik rég nem látott ismerősök vagy új emberek hogy "van barátod?" mindig az a válaszom hogy nincs. :(

27/L

2013. máj. 28. 20:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy "bepánikolok" attól ha egy fiú "rámstartol. És ha én nem érzek iránta semmit(eddig csak ez volt), így meg tök gáz a helyzet. Úgy gondolnám, hogy el kell telnie kis időnek amíg ismerkedünk, eljárunk ide-oda, mielőtt tényleg összejönnék.Érzelem nélkül nem tudok mit csinálni, nem vágyom arra hogy fogjam a kezét, csókolozzunk stb.

Más lenne a szitu ha meglátok egy srácot és egyből belezúgnék, de ilyen még nem volt, nem is hiszek benne...

Azt kihagytam, hogy sok srác meg alapból csak haverként tekint rám, nem nőként.

2013. máj. 29. 17:47
 12/24 anonim ***** válasza:
hellinger féle családfelállítással ki lehet deríteni a valós okot, és ki is lehet küszöbölni, én nagyon tudom ajánlani, keress rá a neten
2013. máj. 29. 19:15
 13/24 anonim ***** válasza:
www.rendszerakademia.hu - Féderer Ágnes. Nagyon jó. Egyénit is csinál, csoportost is.
2013. máj. 29. 21:05
 14/24 anonim ***** válasza:
...
2013. dec. 17. 13:21
 15/24 anonim ***** válasza:
25
2014. márc. 13. 15:41
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia. 35 éves nő vagyok, és egyedül vagyok én is. Két hosszabb távú kapcsolatom volt eddig. Engem is zavar, hogy körülöttem már mindenki férjhez ment, gyerekeik vannak stb., én meg nem tartok sehol igazából. De rájöttem, hogy nem érdemes nézni, h mi van körülöttem. És én jelenleg tök jól el is vagyok azóta egyedül, hogy így teszek. Sőt, boldog vagyok.

Tudom, te úgy érzed, hogy szeretnél társat, de lehet azért félsz bizonyos helyzetektől, mert lehet közben csak úgy érzed. Ez az egyik, dolog amit akartam írni neked erről.

A másik, majd, ha eljön valóban a számodra megfelelő akkor nem lesz olyan gondod, amiket írtál.

Továbbá a harmadik érdemes lenne mind ezeken felül egy jó pszichológussal is megbeszélned ezeket, hogy ki elemezhesd segítséggel az ezzel kapcsolatos gondjaidat.

Itt igazából csak tippeket kaphatsz, de senki nem ismer téged, hogy valóban segíthessen, vagy megmondhassa neked a tutit.

2014. ápr. 9. 17:47
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Te későn érő vagy.Ennek ez a neve.

Vagy sosem fogsz "megkomolyodni",hanem örök fiatal leszel.

Vagy csak nem szeretem a függőséget,szereted a szabadságot.

Nem kell ezen ennyire pánikolni.

Szerintem az sokkal rosszabb mikor már olyan öreg vagy,hogy nem szexel veled senki.

Kapcsolatot bármikor találhat az ember.

50 évesen is.

2014. máj. 27. 06:43
 18/24 A kérdező kommentje:

igazából nem a szex volt a lényeg a kérdésemben hanem hogy nem akarok egyedül maradni.

az elmúlt évben pedig mily meglepő, megérintett a szerelem, csak még nem az lett a vége amit szerettem volna.

még ráérek azért, és bizakodó vagyok :)

2014. máj. 31. 19:01
 19/24 anonim ***** válasza:
20%
A kérdező nehéz eset.
2014. júl. 31. 01:21
 20/24 anonim ***** válasza:
2014. szept. 1. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!