Azért mert beteg, már nem is lehetünk együtt? Vagy ez csak kifogás?
rofl...ha én beteg vagyok akkor a szobámban vagyok fexem és olvasok vagy tv-zek vagy pedig internet, barátnőm el tudja fogadni, hogy ha beteg vagyok akkor még a küszöböt sem lépheti átt a szobában...
1.nem akarom rá átragasztani a betegségemet
2.utálom, ha beteg vagyok és más buzerál azt nem állom
3.az 1-es és a 2-es együttvéve
...
Őszintén szólva, ha valakivel egy hónapja vagyok együtt, akkor én sem akarnám, hogy ott jöjjön-menjen amikor beteg vagyok. Olyankor idegesítene a tudat, hogy nem tudok rá figyelni. Ha valaki már 1 éve a párom, az megint más, valószínűleg már ismeri minden hülyeségemet, nem kell már állandóan a jobbik formámat hoznom. De egy hónap után?
Akár kifogás, akár nem, egyenlőre hagyd békén, mert ha nem kifogás, akkor csak bosszantod ezzel, és a végén tényleg megunja, hogy nem hagyod békén ha kéri, ha meg kifogás, és mondjuk csak szeretné letesztelni, hogy pár nap után hiányzol-e neki, vagy ilyesmi, akkor meg pláne eltolod a dolgokat, ha nem hagyod békén. Ha meg nem akar veled lenni, arra majd akkor kérdezz rá, ha pár napig egyáltalán nem jelentkezik.
Szia!
Nézd, először is Neked kell tudni, érezni, hogy a barátod mennyire szeret, mennyire őszinte hozzád. 1 hónap nem sok idő, de ezalatt azért 1-2 dolog kiderül. Az én pasim is , amikor beteg lett, küldte az sms-t, hogy ne talizzunk, mert nem jól van. Sok minden megfordul ilyenkor az ember fejében, de bíztam benne. Másnap felhívtam, hogy hogy van. Mondta kicsit jobban, de nem az igazi. De onnantól kezdve minden nap beszéltünk vagy ő- vagy én hívtam. Szóval van olyan típusú pasi, aki ilyenkor inkább "visszavonul". Szerintem holnap hívd fel és kérdezd meg, hogy hogy van... abból pár dolog kiderülhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!