Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megoldás e az hogyha piszkálna...

Megoldás e az hogyha piszkálnak akkor nem mozdulok ki a szobámból és nem foglalkozom semmivel, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Gondoltam arra hogy megszököm itthonról, úgy hogy ne találjanak rám
2009. okt. 5. 17:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
2 éve keresztszülőknél nyaraltam és haza induláskor ért engem egy rossz élmény keresztanyum élettársa szememre hányta hogy mennyi mindent vett/ vettek nekem. Anyám is ezt teszi velem most hogy velük élek.hozzám csapja hogy miket tesz értem, és ha lemegyek barátomnál nincs szülő semmi csak mi ketten akkor egész jól megvagyunk semmi baj nincs. itthon ha nem állok ki magamért ki vagyok használva. Szeretem a barátomat és jobban megnyugodnék ha már vele élhetnék és nem lennék kihasználva.
2009. okt. 6. 11:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Én tudom mit érzel mert át éltem. Egyet tudok tanácsolni, ne hagyd magad, állj ki magadért bármi is lesz.
2009. okt. 6. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!