Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki tudja a választ rá?

Van olyan aki tudja a választ rá?

Figyelt kérdés

Egy baráti társaságban felvetődött egy téma,és azóta sem tudjuk a helyes választ rá.Szóval arról van szó,hogy egyforma véleményen voltunk ,hogy Magyarországon sok kínai származású ember él.Gyerek,fiatal,és időemberek is.

Most teljesen mindegy mi okból,de egyszer a nálunk élő kínai emberek is meghalnak.Ők hova vannak eltemetve?

Mert arra rájöttünk,hogy a nagyobb temetőkben nem találni a sírhelyeiket.Elmentünk a Kerepesi temetőbe,és a Farkasréti temetőbe is,de ott nem találtunk semmit.

Akkor hová temetik a hozzátartozóikat?

Tudja valaki?

2009. okt. 5. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg hazavitetik magukat? Vagy urnában otthon tartják őket, vagy szétszóratják magukat utána? Nem csak a sírkövet a temetőbe verzió van...
2009. okt. 5. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nemrég mi a temetésről beszélgettünk általánosságban, és szóba jött hogy nagyon drága egy koporsós temetés. Olcsóbb ha hazaviszik urnában.

Gondolom a kínaik hazaviszik. Ez a logikus magyarázat szerintem.

2009. okt. 5. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
szervkereskedelem...én ezt hallottam tök komolyan!A meglévő személyivel meg új embert tudnak behozni, olyan hasonlók, senkinek sem tűnik fel...vagy ami még durvább, hogy tényleg kínait eszünk a kínaiban...azért olyan olcsó...
2009. okt. 5. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Mekkora baromság ez az utolsó...
2009. okt. 5. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom, mivel közeli ismerősöm egy család.Mivel ez egy zárt közösség, ezért mindenre van saját emberük.Saját temetkezési vállalkozójuk is van.Az intézi a hazaszállítást.Nem itt temetkeznek, hanem otthon.
2009. okt. 5. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Haza szàllitàs.
2009. okt. 5. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:

14:56-osnak!

Lehet, hogy ezt te így hallottad, de azért ez mégiscsak durva.

Nem mellesleg dolgoztam kínai étteremben és ha a kínai emberek csirkemellből vannak felépítve, akkor igenis kínait eszünk ott.:)

Amúgy csak a rizst és a különleges szószokat, fűszereket hozatják Kínából.

A kérdésre válaszolva:azt olvastam, hogy a kínaiak hamvaszatják magukat és nagy, családi parcellákba vannak eltemetve. Mivel ezek költsége nagyon magas, így valószínűleg itthon elhamvasztatják és mikor hazamennek eltemetik a nagy családi közösbe. Vagy otthon őrzik!

2009. okt. 5. 15:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a hozzá szólásokat!Igen mi is arra gondoltunk,hogy itt hamvasszák őket,majd hazaviszik.A temetőkben nem csak a sírhelyeket néztük hanem a parcellákat is,de semmi...Viszont van egy ismerősünk aki a temetkezési vállalatnál dolgozik mint titkárnő,és ő azt mondta,hogy az Urna külföldre szállításnak sok szabálya van..szóval nem olyan egyszerű csak úgy haza szállítani...Meg,hát arra is gondoltunk,hogy mivel a kínai közösség még itt Magyarországon is elég erős,hogy oldják meg,ha mondjuk egy tekintélyes idős kínai ember halt meg akit mindenki szeretett vagy istenített.Akkor mindenki haza megy a temetésre???

vajon hogy is lehet?

2009. okt. 5. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!