Mit tennétek a helyemben? Többi lent! Minden normális választ köszönök! ) :
A sógorom rendszeresen csalja a párját(legyen A) akivel nagyon jó a viszonyunk, mindent megbeszélünk, nagyon szeretjük egymást. Egyszer már talált egy levelezést is A, amiben a sógorom megbeszélt egy találkozót egy másik lánnyal, de nem volt belőle semmi(tuti, hogy nem volt most nem részletezném, hogy honnan tudom, mert így is elég bonyolult, annyi a lényeg, hogy 3kor találkoztak volna de a sógorom 1kor jött hozzánk). Aztán a sógorom elment A nélkül bulizni és megcsalta. Képek vannak fent róla az interneten illetve több szemtanú is látta. Nagyon sajnálom A-t és nagyon szeretem és iszonyatosan kétségbe vagyok esve, hiszen nem érdemli meg, de nem akarom, hogy tőlem tudja meg, a sógoromnak kellene bevallania, de ő egy gyáva ......... és még nekem is a képembe hazudott, nem fogja elmondani A-nak..
Mit tegyek? Elmondjam A-nak?? Vagy beszéljek a sógorommal, hogy mondja el ő?
Nem akarom szétszedni őket, nem akarom, hogy valamelyikőjük megharagudjon rám, de A-t sem akarom "becsapni":( Iszonyúan érzem magam:( Segítsetek! Köszönöm!!
Tedd fel magadnak a kérdést: te szeretnél egy olyan emberrel lenni, aki megcsal? Szeretnéd, ha elmondja neked ezt egy olyan ember, akit nagyon szeretsz és ő tud erről a dologról?
Ugye, hogy ugye.
Szerintem joga van tudni A-nak. Mondd el neki.
Nem hiszem, hogy sejti. Mert mással levelezett a sógorom, mint akivel megcsalta..
Ráadásul egy olyan "nővel" csalta meg, aki az én férjemnek szerelmet vallott az esküvőnk előtt, hátha lefújja az esküvőt... Utána meg rámászott a sógoromra, csak azért, hogy közel legyen a páromhoz...
És hogy mondjam el A-nak?? Mutassam meg a képeket??
kérdezd meg a sógorodat, hogy mi erről a véleménye? Aztán ha elmondta akkor tedd fel a kérdést, ki mondja el A-nak, te vagy ő?
És akkor ő mondja ki.
Én sem szeretnék olyan emberrel együtt lenni aki csal. És jobb ha a sógorod vallja be, mintha te mondod el, mert lehet, hogy A esetleg nem hisz neked... Mondván: rosszul láttad, biztos nem úgy van, stb.. :)
Csak magamból indulok ki. Nekem is volt már ilyen szitum. Nem hittem el, annak aki mondta. viszont mikor az illetékes pasi vallotta be.. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!