Mit tennétek a helyemben? Többi lent! Minden normális választ köszönök! ) :
A sógorom rendszeresen csalja a párját(legyen A) akivel nagyon jó a viszonyunk, mindent megbeszélünk, nagyon szeretjük egymást. Egyszer már talált egy levelezést is A, amiben a sógorom megbeszélt egy találkozót egy másik lánnyal, de nem volt belőle semmi(tuti, hogy nem volt most nem részletezném, hogy honnan tudom, mert így is elég bonyolult, annyi a lényeg, hogy 3kor találkoztak volna de a sógorom 1kor jött hozzánk). Aztán a sógorom elment A nélkül bulizni és megcsalta. Képek vannak fent róla az interneten illetve több szemtanú is látta. Nagyon sajnálom A-t és nagyon szeretem és iszonyatosan kétségbe vagyok esve, hiszen nem érdemli meg, de nem akarom, hogy tőlem tudja meg, a sógoromnak kellene bevallania, de ő egy gyáva ......... és még nekem is a képembe hazudott, nem fogja elmondani A-nak..
Mit tegyek? Elmondjam A-nak?? Vagy beszéljek a sógorommal, hogy mondja el ő?
Nem akarom szétszedni őket, nem akarom, hogy valamelyikőjük megharagudjon rám, de A-t sem akarom "becsapni":( Iszonyúan érzem magam:( Segítsetek! Köszönöm!!
Mond el neki, nyíltan, mellébeszélés nélkül, az a legjobb.
Ha utólag derül ki, hogy végig tudtál róla, hogy megcsalják, de nem szóltál, akkor A. teljesen jogosan lesz rád is dühös. (gondolj bele, neked hogy esne ez fordított esetben)
És hogyha megbeszélném a sógorommal, hogy mondja el, de úgy, hogy én is ott leszek, hogy ne tudjon mellé beszélni?
Vagy, A előtt szembesíteni vele, hogy tudok róla? Végül is sok mindent nem tud letagadni, ott vannak a képek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!