Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Többi lent! Minden normális választ köszönök! ) :

Figyelt kérdés

A sógorom rendszeresen csalja a párját(legyen A) akivel nagyon jó a viszonyunk, mindent megbeszélünk, nagyon szeretjük egymást. Egyszer már talált egy levelezést is A, amiben a sógorom megbeszélt egy találkozót egy másik lánnyal, de nem volt belőle semmi(tuti, hogy nem volt most nem részletezném, hogy honnan tudom, mert így is elég bonyolult, annyi a lényeg, hogy 3kor találkoztak volna de a sógorom 1kor jött hozzánk). Aztán a sógorom elment A nélkül bulizni és megcsalta. Képek vannak fent róla az interneten illetve több szemtanú is látta. Nagyon sajnálom A-t és nagyon szeretem és iszonyatosan kétségbe vagyok esve, hiszen nem érdemli meg, de nem akarom, hogy tőlem tudja meg, a sógoromnak kellene bevallania, de ő egy gyáva ......... és még nekem is a képembe hazudott, nem fogja elmondani A-nak..

Mit tegyek? Elmondjam A-nak?? Vagy beszéljek a sógorommal, hogy mondja el ő?

Nem akarom szétszedni őket, nem akarom, hogy valamelyikőjük megharagudjon rám, de A-t sem akarom "becsapni":( Iszonyúan érzem magam:( Segítsetek! Köszönöm!!

2011. szept. 28. 12:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha amúgy jól megvannak,én nem szólnék.Esetleg várnék,lehet úgyis kiderül valamiből.Tényleg sz.r lehet neked...
2011. szept. 28. 12:56
 12/18 A kérdező kommentje:
A legrosszabb, hogy ha a sógorom mondja el úgyis kiszínezi és ő jön ki majd jól...:( A meg nagyon szereti és hinne is neki:(
2011. szept. 28. 13:00
 13/18 anonim ***** válasza:
En a helyedben nem avatkoznék bele. Lehet a felesége nem hinne neked és azt hinné, hogy bajt akarsz csinàlni közöttük. Sajnos sokan jàrtak màr igy, hogy megmondtàk és aki megmondta az jött ki rosszul belõle. Hagyd együtt lerendezni a dolgaikat. Nem lehet azt sem tudni, hogy a feleség nem tudja-e?Vagy valóban csakis névtelenül csinàlj valamit.
2011. szept. 28. 13:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Mond el neki, nyíltan, mellébeszélés nélkül, az a legjobb.

Ha utólag derül ki, hogy végig tudtál róla, hogy megcsalják, de nem szóltál, akkor A. teljesen jogosan lesz rád is dühös. (gondolj bele, neked hogy esne ez fordított esetben)

2011. szept. 28. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Akármit mondunk, egyik se jó. Ezek szerint nem lehet felnyitni a szemét. Neked nem hinne, a férje kimagyarázná magát... Amíg nem tud tiszta fejjel gondolkodni, úgyse hinné el, max ha a két szemével élőben látná mással töcskölni a férjét. Van, akin nehéz segíteni...
2011. szept. 28. 13:15
 16/18 A kérdező kommentje:

És hogyha megbeszélném a sógorommal, hogy mondja el, de úgy, hogy én is ott leszek, hogy ne tudjon mellé beszélni?

Vagy, A előtt szembesíteni vele, hogy tudok róla? Végül is sok mindent nem tud letagadni, ott vannak a képek....

2011. szept. 28. 13:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ott vannak a képek,akkor viszont gyorsan kell cselekedni, mert a képeket le is szedheti.Nem vagy könnyü helyzetben.Viszont a felesége nem làtja ezeket a képeket?En annyit mondanék a feleségnek, ha tudod hol vannak ezek a képek, hogy nézegessen bele.
2011. szept. 28. 13:31
 18/18 A kérdező kommentje:
A szórakozóhely honlapján vannak.. Ha találkozok vele megmutatom neki és elmondom amit én tudok, aztán rendezzék egymás között:(:( Köszönöm mindenkinek!
2011. szept. 28. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!