Házasság után mi a helyzet a pénzügyekkel?
Nálunk az a helyzet most, hogy egy hónapja házasodtunk össze a párommal. De nem is ez a lényeg. Eddig külön kasszán voltunk, megvolt, hogy ki mit fizet (rezsi, kaja, ilyesmi). A lakáshitelt ő fizeti, mivel ez már előtte is az ő lakása volt. Én keresek 100 ezret, ő mindig is kicsit többet, de több is volt a kiadása. Most viszont (pár hónapja) 6-7-szeresét keresi, mint én... Jó, még csak egy hónapja vagyunk házasok, de még mindig külön kasszán vagyunk. Én fizetem amit megbeszéltünk, és ő is. Viszont most bejelentette, hogy gyűjt és valószínűleg megveszi a tesójának a lakást, mert már csak minimális hitel van rajta és ne kelljen neki fizetnie...holott a mi lakásunkon, ahol élünk, sokkal több hitel van.
Szerintetek ez normális? Úgy értem, hogy nem arra gondol, h visszafizeti inkább a saját lakását, h ne kelljen havonta hitelt fizetni, vagy h tegyünk el pénzt, mert lassan gyereket szeretnénk.. nem értem. De nem mondom neki, mert hiába a férjem, az ő pénze.Vagy már közös? Nem tudom mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!