Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem kislánya úgy viselkedik...

Férjem kislánya úgy viselkedik, mintha ő lenne a felesége. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Második házasságunk, 3 éve vagyunk együtt, férjemnek van egy 11 éves kislánya, nekem 12 éves kisfiam.

A kislány egyre féltékenyebb, mostanában már feleségként viselkedik, ha párom kér valamit tőlem, ő ugrik és odaadja neki, főz amikor nálunk van, amikor beszélgetünk, megértően beleszól, jön velünk sétálni, bejön a hálószobába...stb.

Kezdem nehezen viselni a szituációt, pedig jól megvagyunk, de néha olyan érzésem van, mintha át szeretné venni a helyemet a családban.

Mit csináljak?

Férjemmel nem lehet erről beszélni, már próbáltam, nagyon elfogult. Szerinte nekem nem kellene minden apróságra odafigyelnem, én meg azon gondolkodom, ha ez így marad, kilépek az életükből és elválok.

Segítsetek!

2009. okt. 5. 08:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
35%

Ezért most le fognak pontozni,de nekem ez olyan kamu szagu... A kérdező eleinte azért "panaszkodott" mert h a kislány mindent megcsinál helyette : "ha párom kér valamit tőlem, ő ugrik és odaadja neki, főz amikor nálunk van, amikor beszélgetünk, megértően beleszól, jön velünk sétálni, bejön a hálószobába...stb." és mivel mindenkinek ugy jött le h Ő féltékeny a gyerekre,gyorsan álláspontot változtatott,h a kislány az Ő kedvéért ugrál,stb...

Mindenesetre kicsit furcsa.

2009. okt. 5. 10:23
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
A legtöbb házasságban gyerekek mellett sajnos azok a "meghitt pillanatok" amikre Te gondolsz, rohamosan lecsökkennek. Nem is csoda. Hiszen egy család vagytok, nem ketten, msotmár 4en. A gyerekek pedig szerves részei ennek. Nálatok csak az a rossz, hogy nem volt időtök egymásnak élni, mert már rögtön ott voltak a ygerekek, nem később születtek és nem volt időtök kettesben lenni. De megsúgom,e rre más férfivals em lenne lehetőséged. Ha van két gyereketek, ne csodálkozz, ha ott már nem vagytok kettesben a kapcsolatban. Meg kell oldani valahogy persze, hogy néha mégis adódjanak ilyen alkalmak, de azt nem lehet elvárni, hogy általános dolog legyen, hogy Te mindent kettesben csinálhatsz a férjeddel, a kislány vagy épp a kisfiad nélkül.
2009. okt. 5. 10:29
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

Egyrészt a gyerekek lefekszenek, elmennek barátokhoz, nagyszülőkhöz, játszanak, tévéznek. Számtalan olyan lehetőség van, amikor lehetnek meghitt pillanataitok.

Nekünk 3 gyerekünk van, amig le nem feküdtek esténként, addig róluk szólt az élet. De egy 11-12 éves gyerek este 9-10-ko legkésőbb alszik. Utána lehettek kettesben.

És elmehettek kettesben, amíg a gyerekek nagyinál vannak, barátaiknál alszanak. szervezz egy hétvégét és menjetek el egy szép helyre 2 napra.

A férjed hátát pedig meg tudod masszírozni akkor is, ha ott a 2 gyerek, sőt ő is meg tudja a tiédet.

2009. okt. 5. 10:33
 24/27 anonim ***** válasza:
38%

Pedig így van.

Nekem is a 2-ik házasságom, az előzőben nagyon jó kapcsolatom volt a fiúval, aki közben már felnőtt lett.

A második házasságomban a kislány rivalizál velem, de én nem foglalkozom ezzel, hogy a kapcsolatunk rovására menjen.

Kicsit ravasz, kicsit féltékeny bármit teszek.

Nehezebb a lányokkal. Sajnos.

2009. okt. 5. 11:29
 25/27 anonim ***** válasza:
52%
A kislany ugy erzi,hogy atvetted az anyja helyet.Ezert ideges,es megprobal teged kifurni.Meg akarja mutatni az apjanak,hogy ok ketten milyen jol megvannak,es hogy te folosleges vagy a csaladba.Szerintem....de lehet eltulzom.Probalj elbeszelgetni a kiscsajjal.Ne hagyd hogy legyozzon egy 11 eves KISLANY.Vagy pedig,beszelj a fiaddal,hogy foglalja le a kiscsajt.Vagy pedig.....mint az oviban....probalj vele "harcolni",mindig korozd le.Tarts vele lepest,sot hagyd le.Figyeld meg h meg fogja unni es feladja.
2009. okt. 5. 11:37
 26/27 anonim ***** válasza:
40%

Én is úgy látom, ahogy a 11:37-es válaszoló.

Feleslegesnek tart téged a családban.

Vigyázz, mert a kislányok pokoli ravaszak tudnak lenni.

Tapasztalat. Sógornőm is kislánnyal kínlódik és én is.:((

2009. okt. 5. 11:43
 27/27 anonim ***** válasza:
18%
Nálunk rossz a pici lány, hazudik lop...stb., bár a főzéssel ő is próbálkozik már.
2009. okt. 5. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!