Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitcsináljak ha a legjobb...

Mitcsináljak ha a legjobb barátnőm elmondta, hogy megerőszakolta az apja? 14 éves.

Figyelt kérdés
az anyja dolgozott és nem volt otthon és megerőszakolta.de fél az apjától ugyhogy nem meri elmondani senkinek(csak nekem mondta el) én mit tudok érte tenni?

2013. máj. 26. 14:31
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy érdekel-e még valakit de elmondom mi történt.végül elmondta az anyjának de az anyja először nem akarta elhnni ezt de elmentek a nőgyógyászhoz és kiderült ,hogy már nem szűz.utána az anyja hívta a rendőrséget és elvitték börtönbe.most egy jó ideig még ott is lesz.a lány kicsit megnyugodott de aztóta pszihólugoshoz jár.,demár egyre jobban van.:)
2013. jún. 1. 17:00
 32/35 anonim ***** válasza:
Helyesen cselekedtel. Idovel jobban lesz a baratnod.
2013. jún. 1. 17:20
 33/35 anonim ***** válasza:

örlök, hogy így rendeződött.

nincs annál borzalmasabb lelkileg, amikor a saját anyja falaz az apának, mert nem mer kilépni a kapcsolatból (anyagiak, szerelem)

ügyes vagy

2013. jún. 2. 00:18
 34/35 anonim ***** válasza:
55%

Csak nehogy az derüljön ki ismét,

hogy egy hazudós tini miatt meghurcolnak valakit!!!

2013. jún. 2. 12:28
 35/35 A kérdező kommentje:
nem kamu tényleg megerőszakolta az apja.a rendőrségen be is ismerte..
2013. jún. 2. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!